Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraSony'den dünyanın en hafif sabit F4 geniş açılı zoom lens

    Sony’den dünyanın en hafif sabit F4 geniş açılı zoom lens

    Sony E-mount Lens Serisinin en yeni üyesi FE PZ 16-35MM F4 G, full frame içerik üretimi için gelişmiş görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Sony, gelişmiş görüntü kalitesi ve üstün kullanım kolaylığıyla içerik üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan yeni geniş açılı motorlu zum lensi FE PZ 16-35MM F4 G ile birlikte E-mount lens sayısını 66’yı çıkarıyor.

    İdeal performans ve kontrol imkânı sunan yeni lens, Sony’nin lens tasarımı alanındaki tüm deneyimini sabit F4 diyafram açıklığına sahip dünyanın en hafif full-frame geniş açılı motorlu zum lensinde bir araya getiriyor. Bu kompakt lens, içerik üreticilerinin gönlünü kazanacak rafine görüntü kalitesi, ifade kapasitesi ve kontrol özellikleri sunuyor. Aynı zamanda, kompakt fotoğraf makinesi gövdeleri için ideal olan son derece kompakt bir lenste, G Lens’lere özgü işleme performansını çarpıcı AF performansı ve kullanımı kolay motorlu zum ile bir araya getirerek fotoğraf çekimi için de güçlü bir tercih haline geliyor.

    Netleme ve zumlama esnasında görüntü bükülmeden toplam uzaklığının sabit kalması, FE PZ 16-35MM F4 G’yi video bloglardan film prodüksiyonuna, uzaktan çekimden manzara fotoğrafçılığına kadar tüm alternatifler için uygun kılıyor.

    Sony Europe Dijital Görüntüleme Ürün Pazarlama Direktörü Yann Salmon Legagneur, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Kaliteli içerik üretimine yönelik talep, özellikle de çevrimiçi ortamda, büyümeye devam ederken hem fotoğraf hem de video çekimi olanağı veren ‘hibrit’ ürünlere duyulan ihtiyaç artıyor. FE PZ 16-35MM F4 G, dünyanın en hafif sabit F4 geniş açılı motorlu zumu olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve yaratıcılıklarının önündeki tüm engelleri kaldırmak için ideal olacak şekilde tasarlandı.”

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN