Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraSony Alpha 7S III duyuruldu

    Sony Alpha 7S III duyuruldu

    Yeni Alpha 7S III, yaratıcı içerik üreticilerini 4K 120p Video, 10-bit 4:2:2 kayıt, 15+ stop dinamik aralık, geliştirilmiş AF performansı ve daha fazlası ile donatıyor…

    Sony, Alpha 7S full-frame aynasız fotoğraf makinesi serisinin uzun zamandır beklenen yeni üyesi Alpha 7S III’ü tanıttı. Yeni Alpha 7S III, 12.1MP arkadan aydınlatmalı full-frame ultra-yüksek hassasiyetli ve 15+ stop geniş dinamik aralıklı yepyeni görüntü sensörü; 4K 120pi ve 10-bit 4:2:2 renk derinliği, yeni ısı giderme mekanizması ve pil bitene kadar bir saatin üzerinde 4K 60p film çekimine olanak tanıyan ikili kart yuvası gibi pek çok etkileyici video kayıt kabiliyeti; yeni otomatik netleme sistemi; dokunmatik ekran arayüzü ve yana açılan LCD ekranı ile video profesyonelleri ve fotoğraf/video hibrit çekimleri yapan herkes için ideal alternatifler arasında olmaya aday.

    Yeni Alpha 7S III’ün sistem mimarisi, iddialı video ve fotoğraf çekim performansı elde etmek üzere baştan sona yeniden tasarlandı. Yeni 35mm full-frame 12.1 megapiksel arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörü rolling shutter etkisini üç kata kadar azaltıyor.

    Geliştirilmiş görüntü kalitesine ek olarak bu yeni görüntü sensörü içerisinde, bir S-serisi fotoğraf makinesinde ilk kez, odak düzlemi aşama algılama AF sistemi yer alıyor. Alpha 7S III içerisinde ayrıca BIONZ XR görüntü işleme motoru bulunuyor.

    Görüntü sensörünün %92’sini kapsayan 759 aşama algılamalı AF noktası, 10fps’ye kadar ya da canlı izleme modunda 8fps’ye kadar kesintisiz mekanik ya da elektronik 1.000’in üzerinde sıkıştırılmamış RAW görüntü çekimi, 9,44 milyon noktalı OLED göz seviyeli elektronik vizör, iki CFexpress Tip A kart yuvası ve 80-102400 ISO aralığı modelin diğer öne çıkan özellikleri arasında.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN