Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSnapdragon 820, 430 ve 617 işlemciler detaylandı

    Snapdragon 820, 430 ve 617 işlemciler detaylandı

    Snapdragon 410

    Qualcomm, Snapdragon 820 işlemcilerin çığır açan yeni bağlantı özelliklerini duyurdu. Yenilenen X12 LTE modem, mobil cihazlarda kullanım için geliştirilen entegre modem ve uygulama işlemcileri arasında en gelişmiş LTE ve Wi-Fi özelliklerini içermesi nedeniyle dikkat çekiyor.

    Qualcomm, yüzde yüz iştiraki olan Qualcomm Technologies’in yenilenen X12 LTE modemini, ilerleyen günlerde piyasaya çıkması planlanan Qualcomm Snapdragon 820 işlemciyle entegre ettiğini duyurdu. Bu sayede şirket, üst segmentte yer alan mobil cihazlar için sektöre öncülük eden 4G LTE ve Wi-Fi teknolojilerini sunabilecek, yeni Snapdragon 820 işlemci ile işletmelerin hızlı bağlantı ve kesintisiz hizmet gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayabilecek.

    qualcomm

    Orta seviye Snapdragon serisine iki yeni işlemci

    Snapdragon 430 ve 617 işlemciler, taşıyıcı toplama (carrier aggregation) ve geliştirilmiş uplink bağlantı özellikleriyle orta ve üst segment 4G LTE mobil cihazlarda sınırları zorluyor.

    Piyasaya sunulan iki yeni Qualcomm Snapdragon işlemciler yetenekleri ile dikkat çekiyor.  Yeni tümdevre aileleri Snapdragon 430 ve Snapdragon 617, orta seviye mobil cihazlarda hem multimedya hem de bağlantı açısından çeşitli geliştirmeler barındırıyor.

    Qualcomm ayrıca, Snapdragon 410 ve 210 sevkiyatlarında ulaşılan kilometre taşlarınına dair detayları da açıkladı. Ticari lansmanının ilk yılı içinde yükselen bölgelere 64-bit programlama gücü ve LTE bağlanılabilirlik getiren Snapdragon 410 işlemcisi şimdi 550 mobil cihaz tasarımında kullanılabiliyor. Snapdragon 410 işlemcisi aynı zamanda dünya genelinde 60’dan fazla orijinal ürün üreticisinden 200 milyonu aşkın ünite yolladığını açıkladı.  Teknoloji şirketinin duyuruları Güney Kore’de gerçekleştirildi.

    Not: Görseller Qualcomm.com’dan alınmıştır.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN