Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonSamsung'tan gardırop tipi buzdolabı

    Samsung’tan gardırop tipi buzdolabı

    Samsung, Gardırop Tipi ilk Bespoke buzdolabı ile kişiselleştirilebilir buzdolabı ailesini büyütüyor…

     Samsung Electronics, Ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de görücüye çıkması beklenen Gardırop kapılı ilk Bespoke buzdolabı modelini tanıttı. 3 kapılı ve 4 kapılı seçenekleriyle sunulan yeni Bespoke Gardırop kapılı buzdolabıyla birlikte Samsung’un Bespoke serisi daha da genişledi.

    Samsung, CES 2022 kapsamında Bespoke Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makinesi gibi yeni ürünlerle de birlikte, Bespoke konseptini evin her köşesine taşıyor.

    Samsung’un yeni ürün yelpazesi, kişiselleştirilebilir tasarımlarla yepyeni yaşam tarzlarına ilham veren teknolojileri bir araya getiriyor. Ürün yelpazesinin amiral gemisi Bespoke buzdolabının yanı sıra tüketiciler farklı renk seçeneklerine sahip bulaşık makinesi, ankastre fırın ve set üstü mikrodalga fırın ürünlerini içeren mutfak paketleri sayesinde mutfaklarını tarzlarını yansıtacak şekilde kişiselleştirme imkanı bulacak.

    Samsung Bespoke Gardırop kapılı buzdolabı; birçok farklı ebat, konfigürasyon ve renk seçenekleriyle gelecek. Bespoke konsepti, kişiselleştirme imkanının yanı sıra tüketicilerin en çok tercih ettiği buzdolabı tipine şık ve düz bir ön panel tasarımı ekliyor. Bespoke 4 Kapılı Flex ve Bespoke Tek Kapılı Flex Column’u içeren mevcut Bespoke buzdolabı serisinin sunduğu seçeneklere yeni eklenen Bespoke Gardırop kapılı buzdolabıyla birlikte, her aile kendi ihtiyaçlarına uygun Bespoke buzdolabını seçebilecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN