Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung'un artık ön kameraya ihtiyacı olmayacak!

    Samsung’un artık ön kameraya ihtiyacı olmayacak!

    Son dönemde akıllı telefon pazarında büyük değişimler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıla kadar sadece deneysel amaçla kullanılan ekrandan parmak izi okuyucular şu anda amiral gemileri için standartlaşmaya başlarken, aynı şekilde delikli ekranlarda amiral gemilerinde trend haline geldi.

    Samsung ekran altında kamera teknolojisi geliştirdi!

    Vivo Nex modeli ile hayatımıza giren açılabilir kamera mekanizması günümüzde birçok akıllı telefonda kullanılıyor. Bunun yanı sıra üreticilerin büyük bir bölümü damla çentik kullanmayı tercih ediyor. Bunlarla yetinmeyen Samsung’un ekran altında kamera teknolojisini hayata geçirmeyi başardığı ortaya çıktı.

    Ar-Ge grubu başkan yardımcısı Yang Byung-duk tarafından onaylanan bu özelliğin önümüzdeki dönemde telefonlarda boy göstermeye başlayacağı belirtiliyor. Samsung’un nasıl bir teknoloji kullandığı büyük bir merak konusu, ancak ekrandan parmak izi okuyucu ile benzer şekilde bu teknolojinin kullanıldığı telefonlarda ön kamera görünmeyecek.

    Diğer yandan Galaxy Fold modelinde ortaya çıkan ekran kırılma sorunun giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtmeliyiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN