Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung'un Galaxy Z Flip 3'ü hepsinden fazla sattı!

    Samsung’un Galaxy Z Flip 3’ü hepsinden fazla sattı!

    Akıllı telefon tarafında oldukça rekabetçi olan Samsung, pek çok kitleye seslenen telefonlara imza atıyor. Onlardan biri olma yolunda hızla ilerleyen Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli, tüm akıllı telefonlardan daha fazla satmasıyla yeni bir rekor kırdı!

    Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli Güney Kore’de en çok satan telefon oldu

    Samsung’un bir süre önce piyasaya sürdüğü katlanabilir yapıdaki telefonu için Counterpoint tarafından gelen yeni gelen rakamlara göre iPhone 13’ün dahil olmadığı bir listede en çok satan oldu. iPhone’un dünya çapında popülerliğini katlamasına ek olarak Samsung özellikle kendi ülkesi Güney Kore’de yüksek oranda tercih ediliyor.

    Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli

    Güney Kore’de en çok satan model olan Galaxy Z Flip 3’ü sırasıyla Galaxy S21, Galaxy A32, Galaxy Z Fold 3, Galaxy S21 Ultra, Galaxy A42, Galaxy A12, Galaxy S21 Plus ve iPhone 12 takip ediyor.

    Bu listede Samsung’un ezici üstünlüğü olduğu görülüyor. Ancak uzmanlara göre bu üstünlük iPhone 13 tarafında özellikle çiplerle ilgili yaşanan tedarik sorunundan kaynaklanıyor. iPhone 13 serisinin satışlarının ‘normale’ dönmesiyle bu sıralamanın değişebileceği de öngörülüyor.

    Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli

    Öte yandan aralık ayının başında en popüler katlanabilir yapıdaki telefon belli olmuştu. Orada da en popüler model olmayı başarın Z Flip 3, 2021 yılındaki en başarılı telefonlardan biri olduğunu ‘rakamlarla’ kanıtlıyor. Hem en çok merak edilen hem de katlanabilir yapıdaki telefonlar arasında ‘daha uygun fiyatlı olmasıyla’ dikkat çeken telefona rağbet de bir o kadar yüksek.

    Yayımlanan listeye göre en popüler ve tercih edilen Z Flip 3’ü yine Samsung’un Galaxy Z Fold 3’ü takip ediyor. Listede Huawei Mate X2 modeli de bulunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN