Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung hayranlarından çok iddialı imza kampanyası

    Samsung hayranlarından çok iddialı imza kampanyası

    Yeni akıllı telefon modelleriyle adından söz ettiren ve pek çok araştırmaya göre en çok satan telefonlara da sahip olan Samsung, bir süre önce Note serisinin fişini çekeceğini duyurmuştu. Ancak duyurduğu andan itibaren Samsung’un Note serisinin hayranları bu karara karşı çıkmıştı. Note telefonların özelliklerini amiral gemisi telefonlara getirmeye hazırlanan Samsung bir imza kampanyasıyla da karşı karşıya. Samsung hayranları Galaxy S22 yerine Galaxy Note istiyor.

    Samsung hayranları tarafından başlatılan imza kampanyası

    Samsung tarafından yapılan resmi açıklamaya göre bu yıl yeni bir Galaxy Note modeli kullanıcılara sunulmayacak. Güney Kore merkezli teknoloji devi yaptığı açıklamalarla aslında kafa da karıştırıyor. Note serisini tamamen durduruyoruz şeklinde bir açıklama yapmıyor ancak ‘fişini çekiyor’ haberlerini de yalanlamıyor. Bu sebeple de eleştirilen şirket hakkında yeni yapılan tahminlere göre 2022 yılında yeni bir Note serisi telefon bizleri karşılayabilir.

    Samsung hayranları-00

    Bu ihtimallere kafa yormak istemeyen Samsung Galaxy Note hayranları ise bir imza kampanyası başalattı. Bu kampanya kapsamında yeni bir Galaxy S22 yerine Note serisine yeni bir model gelmesi bekleniyor. Hatta SamMobile tarafından da başlatılan br kampanya da bulunuyor.

    Samsung’un bu istek ve çağrılara nasıl karşılık vereceğini bilmiyoruz ancak yine de Galaxy S22 ailesinin de dikkate değer özelliklere sahip olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN