Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraSamsung Gear 360 VR Camera 29 Nisan’da satışta

    Samsung Gear 360 VR Camera 29 Nisan’da satışta

    Samsung-Gear-360-Virtual-Reality-Camera-01

    Samsung’un Gear 360 VR adlı aygıtının duyurusu geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilmiş, satış tarihi ve fiyatı hakkında ise herhangi bir detay paylaşılmamıştı. Kore merkezli şirket, 29 Nisan 2016 itibarıyla söz konusu modelin satışlarına başlanacağını açıkladı. İlk etapta pilot ülkelerde satışa çıkacağı bildirilen modelin fiyatı ise hala duyurulmadı. Samsung büyük bir sürpriz peşinde olabilir.

    Ülkemizde de yaz aylarında satışa sunulması beklenen Samsung Gear 360 VR Camera, güçlü teknik detaylara sahip bir 360 derece görüntü kaydedicisi. Görüntülerin şirketin sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR’da izlenebileceğini belirtelim. Özetle bu aygıta sahip olmadan önce Samsung’un sanal gerçeklik ekipmanı Gear VR’ın yanı sıra –Gear VR uyumlu- Samsung akıllı telefonlarından birine sahip olunması gerekiyor. Bu modeller sırasıyla şöyle: Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge.

    Samsung Gear 360 VR Camera, 145 gram ağırlığında oldukça kompakt bir ürün. Üzerinde 2 adet balıkgözü lens var, 195 derece açıyla görüntü kaydedebilen kameralarda ayrıca f2.0 diyafram açıklığı da mevcut. Bu sayede düşük ışık koşullarında da net görüntüler elde edilebiliyor. 30 megapiksel çözünürlükte fotoğraf da kaydedebilen Gear 360 VR Camera’da 4K video ise öne çıkan detay. 30 fps’de 3840×1920 görüntü kaydı mümkün. MicroSD desteğine sahip aygıtın pili çıkarılabiliyor, yedek pil kullanım imkanı var; ayrıca microUSB üzerinden şarj oluyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN