Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraSamsung Galaxy S22 serisi, ‘Nightography’ özelliği ile dikkat çekiyor

    Samsung Galaxy S22 serisi, ‘Nightography’ özelliği ile dikkat çekiyor

    Yaz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği ve tatil sezonunun yaklaştığı şu günlerde Samsung, kullanıcılara yeni Galaxy S22 serisi akıllı telefonların ‘Nightography’ özelliğiyle birbirinden güzel tatil anıları biriktirmeye olanak sunuyor.

    Yazın heyecanının herkesi sardığı bugünlerde, Samsung Galaxy S22 serisi cihazların hepsinde bulunan ‘Nightography’ özelliği, hem gece hem de gündüz, ön ve arka kameralarla en canlı ve net videoları çekerek,unutulmaz tatil anılarını ölümsüzleştiriyor.

    Galaxy S22 serisinin S21 ve S21+’dan yüzde 23 daha büyük sensör boyutu, Uyarlanabilir Piksel Teknolojisi ve Nightography gibi devrim niteliğindeki özellikleri sayesinde akıllı telefonun kamerası çok daha fazla ışık alabiliyor, ayrıntıları aktarabiliyor ve karanlık ortamlarda dahi içeriği daha çarpıcı hale getirecek biçimde yakalayabiliyor.

    Yaz tatilinde gece ya da gündüz en iyi görüntüler 

    Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörü olan 2,4um piksel sensöre sahip Galaxy S22 Ultra ise kamera lenslerinin daha fazla ışık ve veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ve ayrıntıları en iyi seviyeye getirebiliyor. Bu sensör, kamera lenslerinin daha fazla ışık ve veri yakalamasını sağlayarak videolardaki ışığı ve ayrıntıları en iyi seviyeye getiriyor.

    S22 Ultra’nın gelişmiş ‘Süper Net Kamera Lensi’ de gece videolarını yumuşak ve net bir görüntüyle parlamasız bir şekilde elde etmeyi sağlıyor. Videolar için ‘Otomatik Kadraj’ özelliği ise kadrajdaki kişi sayısı ister bir ister on olsun kameranın her zaman istenilen kişiye odaklanmasını sağlıyor. Kullanıcılar, Galaxy S22 Ultra ve Nightography özelliği ile her türlü ışıklandırma ortamında en iyi görüntüleri anında ve paylaşıma hazır şekilde yakalayabiliyor.

    Etraftaki ışığı tespit edip, buna göre adapte olabiliyor

    Galaxy S22 Ultra’nın akıllı kamerası, etrafraki ışığı tespit edebilirken, ışık azaldığında, buna adapte olabiliyor ve 108MP yüksek çözünürlük modundan 12MP yüksek hassasiyet moduna geçiyor. Ayrıca, ayrıntı seviyesi ve parlaklığı yüksek bir fotoğraf oluşturmak için her iki modda da aynı anda çekim yaparak bu kareleri birleştirebiliyor. Galeriye eklenen akıllı özellikler ise kullanıcıların fotoğrafları bir profesyonel gibi düzenlemesine imkan sağlıyor. Nesne Silici, fotoğrafları kırpmadan nesneleri fotoğraftan çıkarmaya fırsat sunarken, kullanıcılar ‘Photo Remaster’ özelliği ile fotoğrafların kolayca yeniden düzenleyebiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN