Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetSamsung Galaxy S22 Plus öne çıkan özellikleri

    Samsung Galaxy S22 Plus öne çıkan özellikleri

    Samsung Galaxy S22 Plus cep telefonu sunduğu özellikler ve donanım gücü ile amiral gemisi cep telefonu arayanlara hitap ediyor.

    Samsung, geçtiğimiz günlerde S22 ailesi cep telefonlarını ülkemizde de satışa sundu. Bu telefon ailesi S22, S22 Plus ve S22 Ultra modellerinden oluşuyor. Ailenin ortanca sürümü olarak tanımlanabilecek olan S22 Plus sunduğu fiyat/performans dengesi ile beklentileri karşılıyor.

    Telefonun öne çıkan özelliklerine baktığımızda 6.6 inçlik AMOLED ekran bizleri karşılıyor. Bu ekranın 120 Hz yenileme desteği sunması ise önemli bir artısı. 8 GB gibi yüksek bir RAM miktarına sahip olan telefon, 50 MP + 12 +10 MP üçlü ana kameraya sahip. Telefonun ön kamerası ise 10 MP çözünürlük sunuyor. Telefonda ana kamera 3X optik zoom özelliği ile geliyor.

    Samsung Galaxy S22 Plus öne çıkan özellikleri

    Bu telefon ailesi ile beraber Samsung artık S modellerini Türkiye’de Snapdragon işlemciyle satışa sunuyor. S22 Plus da Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip. Samsung Galaxy S22 Plus’ın bir diğer özelliği ise IP68 standartlarına suya ve toza dayanıklı olması.

    Samsung Galaxy S22 Plus

    Telefon 45 Watt kablolu, 15 Watt kablosuz şarj teknolojisi sunuyor. Ek olarak 4.5 Watt gücünde kablosuz ters şarj özelliğinin (başka cihazları da kablosuz olarak şarj edebilme) bulunduğunu belirtelim.

    Ekran üzerinden parmak izi okuyucuya sahip olan telefon bu sayede güvenlik konusunda biraz daha öne çıkıyor. Telefonun önemli bir artısı ise doğrudan Android 12 işletim sistemi ile geliyor olması. Bu da kısa vadede ‘güncelleme gelir mi’ sorusunun yanıtı veriyor. Kaldı ki Samsung, ülkemizde satılan cep telefonu markaları içinde güncelleme konusunda en titiz markalardan biri. Hatta birçok modeli için birkaç yıl güncelleme garantisi bile veriyor.

    Samsung Galaxy S22 Plus kimler için uygun?

    Bu telefon amiral gemisi bir telefon isteyip çok büyük ekran ya da kalem (S22 Ultra modeli kalem ile geliyor) ihtiyacı olmayan kullanıcılara önerilebilecek bir model olmuş. Telefonu yoğun kullananların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir model olan bu ürün kullanıcısını yarı yolda bırakmayacak bir seçenek. Eğer bu tarz bir telefon arıyorsanız bu modeli de seçenekler arasında değerlendirmenizi öneririm.

    Bu cep telefonunu buradaki linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN