Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung Galaxy Note 20 tanıtım tarihi kesinleşti

    Samsung Galaxy Note 20 tanıtım tarihi kesinleşti

    Heyecanla beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinin internet üzerinden canlı olarak 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü gerçekleşeceği açıklandı. İşte detaylar…

    Samsung, 2020 yılı için Galaxy Unpacked etkinlik tarihini duyurdu. Şirketin en popüler akıllı telefon serilerinden ‘Note’un yanı sıra bir dizi farklı cihazın da tanıtımının beklendiği etkinlik 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü gerçekleşecek.

    Etkinlikle ilgili yayınlanan görselde ise altın renkli ve akışkan görünümlü bir taç dikkat çekiyor. Bu ilginç görsel tasarımın Note serisine eklenecek yeni ‘altın’ yani gold renkli model alternatifi ile ilgili olduğu düşünülüyor.

    Diğer yandan yeni Galaxy Note serisinin bazı teknik özellikleri de spekülasyonlara konu olmaya devam ediyor. Örneğin Samsung Galaxy Note 20‘nin Snapdragon 865 Plus veya Exynos 995 yonga seti ile geleceği kaydediliyor. Bu donanıma ilişkin teknik iddianın yanı sıra modelde 108 Megapiksel ana + 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens + 13 Megapiksel periskop kamera kurulumu söz konusu olabilir. Ekran tarafında ise 3040 x 1440 çözünürlüklü AMOLED ekran iddiaları sıkça gündeme geliyor. Ekran tazeleme hızının 120Hz olacağı da belirtilenler arasında.

    Akıllı telefon modellerinin tasarım tarafında ise geçtiğimiz seneki modellere göre ne gibi farklılıklar sunacağı konusu da belirsizliğini koruyor.

    Şüphesiz en fazla merak edilen konulardan biri de sonraki Note serisi modellerinin fiyatlandırması. Akıllı telefonların 10 bin TL üzeri fiyatlarla teknoloji rafları ve online platformlardaki yerini alabileceği konuşuluyor.

    Gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN