Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung Galaxy J2 2018 tanıtıldı

    Samsung Galaxy J2 2018 tanıtıldı

    Samsung Galaxy J2 2018 resmi olarak duyuruldu. İşte akıllı telefonun öne çıkan özellikleri ve açıklanan ilk fiyatı. İşte detaylar…

    Samsung, giriş seviyesi modeli Galaxy J2 2018’i tanıttı. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon, Samsung’un diğer giriş seviyesi modellerinden aşina olunan tasarım çizgisiyle geliyor. Geniş çerçevelere sahip ve ekranının altında bir adet fiziksel tuşu bulunuyor. İlk etapta Hint pazarı için satışlarına başlanacağı kaydedilen modelin devam eden süreçte diğer pazarlarda da teknoloji raflarında konumlandırılabileceği düşünülüyor.

    Cihazın teknolojisinin çekirdeğini Snapdragon işlemcisi oluşturuyor. 2 GB RAM, 2600 mAh pil ve 16 GB dahili depolama alanıyla birlikte cihaza 256 GB’ye kadar microSD takılmak suretiyle hafızası 270 GB’ye kadar artırılabilyor.

    5 inç ekranı qHD çözünürlük değeri sunarken 8 MP arka ve 5 MP ön kamera diğer öne çıkan detayları arasında yer alıyor.

    Arka kamerasıyla Full HD video kaydı yapılabildiğini de belirtelim. Modelde hem arka hem önde flaş bulunuyor olması da dikkat çekici özellikleri arasında.

    Üç farklı renkle geliyor…

    Üç farklı renk seçeneği ile gelen akıllı telefonun Hindistan için satış fiyatının 123 dolar olduğu görülüyor. Oldukça mütevazı özellikler ve dolayısıyla mütevazı bir fiyat etiketi ile satışlarına başlanan cihazın Samsung’un ülkedeki giriş seviyesi modellere yönelik rekabette önemli bir avantaj yakalayabileceğine işaret ettiğini ifade edelim.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN