Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiGalaxy A30 güncelleme aldı! Samsung'da bir ilk!

    Galaxy A30 güncelleme aldı! Samsung’da bir ilk!

    Samsung orta segmente hitap eden yeni akıllı telefonlarından birisi olan Galaxy A30 için yeni güncelleme yayınladı. Güncellemenin dikkat çeken noktası ise odağında güvenlik / yeni özelliklerin aksine GPS’in olması.

    Galaxy A30 güncelleme aldı! GPS güncellemesi!

    Dağıtımına ilk olarak Hindistan’da başlanılan 180 MB boyutundaki güncelleme A305FDDU1ASD5 sürüm numarasını taşıyor. Samsung bu güncelleme sonrasında cihazın GPS performansının iyileştirildiğini belirtiyor. Teknoloji devinin bugüne kadar herhangi bir telefonu için yayınladığı güncelleme GPS iyileştirmesi içermiyordu.

    Diğer bir ihtimal ise Samsung bunu açıkça güncelleme notlarında belirtmedi. Buna ek olarak hata düzeltmeleri ile gelen güncelleme cihazın yakınlık sensörünü iyileştirerek daha stabil hale getirirken, ses kalitesi iyileştiriliyor.

    Cihazın özelliklerini hatırlamak gerekirse: 6.4 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekran Full HD+ çözünürlük sunuyor. Exynos 7904 işlemciden güç alan telefon 4 GB RAM’e ev sahipliği yaparken, arka tarafında 16 Megapiksel + 5 Megapiksel kamera yer alıyor. Ön tarafta ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde kamera var.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN