Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiŞahane Cuma İndirimleri 2021 için Öneriler

    Şahane Cuma İndirimleri 2021 için Öneriler

    Yılın en büyük indirim dönemini temsil eden, Black Friday, Efsane Cuma olarakta bilinen Şahane Cuma İndirimleri 2021 için geri sayım başladı.

    Türkiye’de Black Friday, Efsane Cuma veya Şahane Cuma olarak adlandırılan en büyük indirim dönemi 26 Kasım 2021’de başlıyor. Bu hafta sizin için Şahane Cuma İndirimleri 2021 için önerdiğim ürünleri derledim.

    Yılın en hareketli alışveriş dönemini temsil eden Şahane Cuma’nın tüm dünyada büyük bir ilgi görmesinin en büyük nedeni sunduğu avantajlı fırsatların yanında, yarattığı büyük ticaret hacmi ile de dikkat çekiyor. Tüketicilerin online alışverişe artan ilgisi nedeniyle, bu yıl Şahane Cuma haftasında hem online’da, hem de fiziksel mağazalarda büyük bir talep patlaması yaşanması bekleniyor. 

    Ticaret Bakanlığı verilerine göre, 2021 yılının ilk 6 ayında e-ticaret hacmi, bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 75’lik artışla 161 milyar TL olarak gerçekleşmişti. 2020 toplam e-ticaret hacmi ise 226 milyar TL olmuştu. 2021 sonunda Türkiye geneli e-ticaret hacminin 450 milyar TL’ye ulaşması da beklenenler arasında. 

    Şahane Cuma İndirimleri 2021 Başlıyor 

    Türkiye’de Şahane Cuma 26 Kasım 2021 gününe denk geliyor. Tek bir gün içerisinde herkesin alışveriş imkânı bulamaması, çok sayıda kişinin programının uymaması gibi nedenlerden ötürü geçtiğimiz yıllarda Black Friday 4 güne kadar çıkarılmıştı. Bu yıl da bu özel indirim günün, benzer şekilde tüm haftaya yayılması bekleniyor. 

     

    Şahane Cuma İndirimleri 2021 için Öneriler

    Hem MediaMarkt mağazalarında hem de web sitesi üzerinden faydalanabileceğiniz Şahane Cuma İndirimleri 2021 ve kampanyalarına hazırlanmanızda yardımcı olacak bilgileri ve sizin için hazırladığım öneri listesini aşağıda bulabilirsiniz.

    Şahane Cuma demek ‘benzersiz indirim’ demek. Teknolojiye dair hemen her şeyi çarpıcı fiyatlarla ulaşılabilir kılan bu özel gün için aşağıdaki önem listesini yaparak ön hazırlıklarınıza başlayabilirsiniz.

    • Garanti süresi dolan veya dolmasına az kalan elektronik cihazlarınız hangileri?
    • Enerji tasarrufuna engel olan beyaz eşyalarınız ve diğer cihazlar hangileri?
    • İhtiyaç duyduğunuz yardımcı aksesuarlar hangileri?
    • Tüm yıl boyunca almak istediğiniz ancak fiyatını pahalı bulduğunuz için son kararı vermeyi ötelediğiniz teknolojik cihazlar hangileri?

    Bu sorulara karşılık gelen tüm ürün ve cihazları listeledikten sonra, yakın dönem için almanız gerekecek hediyelerin listesine başlayabilirsiniz.

    Teknolojiseverlerin büyük bir heyecanla beklediği ‘Şahane Cuma İndirimleri’ için favorileriniz arasında eklemenizi önerdiğim ürünleri aşağıda bulabilirsiniz.

     

    APPLE IPAD Mini WI-FI 64GB Tablet Starlight

    Geniş renk yelpazesi, True Tone ve 500 nit parlaklığa sahip tam ekran tasarımıyla 8.3 inç Liquid Retina ekran deneyimi sunan APPLE IPAD Mini, ana sahne özellikli 12 MP Ultra Geniş ön kamera ve A15 Bionic çip ile birlikte geliyor. Tüm gün süren pil ömrü, hafifliği ile harika bir tercih olacağını düşündüğüm iPad listenizde bulunsun.

     

     

    GIDDY Kickscooter MD-FS85 350 W

    5 saat süreli SAMSUNG 36V/7.8 AH batarya kullanan bu elektrikli scooter, “Ön Elektrikli, Arka Disk Fren” sistemi kullanıyor. 20 Km. Flaş menzili bulunan ve 120 kg. (https://daveseminara.com/) Taşıma kapasitesi ile öne çıkan GIDDY Kickscooter’ı da listenize eklemenizi öneririm. 

    PHILIPS EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi

    Espresso kahve severlerin favorisi olacağını düşündüğüm bu makine, 5 fincan kapasitesi, 15 bar pompa basıncı ve seramik öğütücüsü ile öne çıkıyor. Entegre süt köpürtücü bulunan, su haznesini rahatlıkla söküp temizleyebileceğiniz espresso makinesi demleme sıcaklığı ve arma seçme düğmesi gibi ek özellikleri ile birlikte geliyor. 

     

    LENOVO 81W1005RTX IdeaPad 3 15.6″

    AMD Ryzen 7 4700U Mobil İşlemciye ve ayrık AMD Radeon™’e kadar uzanan grafik seçenekleri kolay çoklu görev, hızlı performans ve mükemmel bir eğlence deneyimi sağlayan bu dizüstü bilgisayar, fiziksel web kamerası güvenlik sürgüsü gibi özellikleri ile de öne çıkıyor. 

     

    Etrafımızda elektrik enerjisine ihtiyaç duyan sistemlerin sayısı her geçen gün artıyor. “Evinizde Tasarruf Sağlayan Ürünler” seçkisi, yazımda sizi bekliyor.

    Evinizde Tasarruf Sağlayan Ürünler

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN