Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınSağlığınız için su arıtma sürahisi tercih edin

    Sağlığınız için su arıtma sürahisi tercih edin

    Sağlıklı su kullanmak isteyenler için uzun süredir farklı markaların, farklı su arıtma cihazları mevcut. Su arıtma cihazlarının fiyat olarak yüksek oluşu, tüketicileri, nispeten daha ekonomik olan su arıtma sürahisi modellerine yöneltiyor.

    Bu yazıda, MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan BRITA firmasının su arıtma sürahisi ürünlerine yakından bakacağız.

    BRITA firmasının Marella XL model su arıtma sürahisi, Microflow adlı bir teknoloji kullanarak, musluk suyunu 3 aşamada filtreliyor ve içimi yumuşak, lezzetli ve temiz bir suya dönüştürüyor.

    MAXTRA+ adlı özel filtre teknolojisi

    3.5 litre kapasiteli bu su arıtma sürahisinin içinde MAXTRA+ adlı özel bir filtre bulunuyor. Sağlıklı su size ulaşama kadar özel bir süreçten geçiyor. Önce süper ince örgü, borulardan gelen su içindeki olası iri taneli parçacıkları tutuyor.

    Ardından Güçlü İyon Değiştirici ve Hindistan cevizi kabuklarından yapılan MikroKarbon İnciler, sudaki kireç birikimini engelliyor, suyu içilebilir hale getirmek için yumuşatıyor, musluk suyundaki kloru temizliyor, varsa kurşun ve bakır gibi ağır metalleri de filtreliyor.

    su arıtma sürahisi

    Gelişmiş filtre sistemi suyu temizliyor

    Suyun tadı ve kokusunu bozan maddeleri, içindeki milyonlarca deliğe hapseden filtre, suyun saf ve taze şekilde size ulaşmasını sağlıyor. Üretici firma tarafından çevre dostu ve gıda kodeksine yüzde 100 uygun olduğu belirtilen filtreler, tek kullanımlık plastik ambalaj tüketiminin azaltılmasına da katkı sağlıyor.

    Her bir filtre, 150 litreye kadar musluk suyunu temizleme imkânı sunuyor. Bu da yaklaşık olarak 8 adet damacana suya karşılık geliyor. Damacana ambalaj tüketilmediği için de plastik kullanımı yılda yaklaşık 25 kg. azaltılmış oluyor. Bu yönüyle de su arıtma sürahisi kullanımının çevre dostu bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz.

    su arıtma sürahisi

    BRITA Memo adlı dijital göstergesi var

    Su arıtma sürahisi ürünlerinde, filtreleri değiştirmeniz gerektiğini anlamanız için BRITA Memo adlı bir gösterge bulunuyor. Marella ve Aluna modellerinde bulunan bu gösterge, filtrenin kalan ömrünü hafta cinsinden size gösteriyor.

    BRITA Memo özelliği, kalan süreyi çubuk göstergelerle hafta bazında ifade ediyor. Her yeni filtre taktığınızda ‘Start’ tuşuna basarak süreci başlatmanız gerekiyor. Bu gösterge, sağlıklı su tüketmenizi kolaylaştıran iyi bir özellik. BRITA Marella XL su arıtma sürahisi, içinde dijital gösterge bulunan kapak kısmı hariç, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

    suaritmasurahisi7

    Kutudan 1 adet MAXTRA+ su filtresi çıkıyor

    BRITA Marella XL su arıtma sürahisini satın aldığınızda, ürünün kutusundan 1 adet MAXTRA+ su filtresi çıkıyor. Kullanım süresi boyunca yeni filtreler satın almanız ve 4 haftada bir gerekiyor.

    Firmanın Style model su arıtmalı sürahisi ise gelişmiş LED’li yeniden dolum zamanını hatırlatma göstergesine sahip. Bu modelin de BRITA Smart Light adlı elektronik kısmı hariç, diğer parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

    Bu arada su arıtma cihazlarının sadece musluk suyunu içilebilir hale getirmek için kullanılmadığını, çay ve kahve ya da soğuk içecekler hazırlarken de yararlanıldığını belirtmek gerek. Filtre edilmiş suyla yapılan çay ve kahvenin ya da soğuk içeceğin tadı doğal olarak daha lezzetli oluyor.

    BRITA Marella XL su arıtma sürahisi hakkında daha fazla detay ve fiyat bilgisini burada bulabilirsiniz. Firmanın diğer ürünlerini incelemek isterseniz buradan erişebilirsiniz.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla su arıtma cihazı seçeneği için buradan bilgi alabilirsiniz.

    Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Ayrıca sevdikleriniz için hediye arıyorsanız, MediaMarkt’ın Hediye Bulucu hizmeti size yardımcı olabilir. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN