Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunRock Band 4’e çevrimiçi modu geliyor!

    Rock Band 4’e çevrimiçi modu geliyor!

    rockband-4

    Müzik severler için güzel haber! Popüler oyun Rockband 4’e 2016 sonuna kadar çevrimiçi oynayabilme özelliğinin geleceği duyuruldu. Böylelikle aynı oda içerisinde plastik enstrümanlarla çıkarılan seslere ek olarak oyun meraklıları farklı evlerden de eğlenceyi bir araya getirebilecek, aynı anda müzik çalabilecekler.

    Yapımcı Harmonix’in yılsonuna kadar yetiştirmeye çalıştığı yenilik, aynı müzik grubunun aynı oda içerisinde çalması zorunluluğunu rafa kaldırıyor. Konuyu çok daha sanal bir atmosfere taşıyor. Öte yandan geliştirmeler bununla sınırlı da da değil…

    Yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Battleborn’un tanınmış karakterleri Miko ve Thorn, önümüzdeki aydan itibaren oyuna eklenecekler. Ayrıca plastik setlere ikinci bir davul pedalının dahil edilebilmesi, şarkıları yavaşlatmak ve istenen kısımların üzerinden ikinci kez geçmek gibi yenilikler de güncelleme ile birlikte gelecek.

    [vsw id=”GPlGPk7QWPY” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

    Haziran ayında düzenlenecek E3 fuarı kapsamında Rock Band 4’e ilişkin daha fazla güncelleme haberinin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtelim. İlk işaret olarak yine yapımcısı, oyuna ‘daha önce görülmemiş özelliklerin’ de ekleneceğinin altını çizdi. Rock Band, PlayStation ve Xbox platformları için sevilen yapımlarda biri olamaya devam edecek gibi görünüyor.

    Oyun dünyasına dair daha fazla haber için buraya tıklayınız.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN