Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunResident Evil 4 VR'a 2022'de ücretsiz Mercenaries modu geliyor

    Resident Evil 4 VR’a 2022’de ücretsiz Mercenaries modu geliyor

    Ortaya çıkan sürpriz bir Resident Evil 4 VR videosu, Mercenaries DLC adlı yeni bir modun 2022’de geleceğini gösteriyor.

    Oyun meraklılarını sevindiren mi ürküten mi desek bilemediğimiz gelişme ile birlikte korku türünün halihazırdaki en uç örnekleri arasında yer alan Resident Evil 4 VR (RE4VR olarak da bilinir) için 2022’ye işaret eden yeni bir mod ortaya çıktı.
    The Mercenaries adı verilen mod için yanlışlıkla yayınlanan fragman, kaldırılmadan önce Oculus YouTube kanalında kısa süreliğine görüldü. Yanlışlıkla yüklendiği anlaşılan video, birileri tarafından bilgisayarlara indirildi ve vakit kaybedilmeden YouTube’a yüklendi.

    Böylelikle sızdırılan fragman, ücretsiz güncelleme olarak modun 2022’de henüz net olmayan bir tarihte geleceğini gösteriyor.

    Sözü edilen mod son derece tanıdık, zira RE4VR hariç tüm RE4 sürümlerinde mevcut. Ayrıca RE3: Nemesis, RE5, RE6, RE Village‘da oynanabiliyor.

    Korku türünün mihenk taşı yapımlar arasında gösterilen Resident Evil 4‘ün sanal gerçeklik versiyonu, yapılan birçok bağımsız incelemeye göre son derece başarılı bir ‘eşleşme’ ve VR dünyası açısından önemli aşamalar arasında.

    Öte yandan video başka bir detay daha barındırıyor… Sızdırılan fragmanda görebileceğiniz gibi, Facebook (şimdi Meta), yenilenen adı ve logosuyla “Oculus Quest 2″nin yerine “Meta Quest 2” adıyla sunuluyor. Yeniden markalaşma ile birlikte Oculus Quest 2’nin yakında Meta Quest 2 halini alacağı biliniyordu.

    Söz konusu videoyu haberin devamında izleyebilirsiniz, iyi seyirler dileriz.

    https://www.youtube.com/watch?v=bPdkSJHGRME&feature=emb_title

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN