Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Ürün İncelemeRemington HC335 ile Evinizde Özgürce Saçlarınızı Kesin

    Remington HC335 ile Evinizde Özgürce Saçlarınızı Kesin

    COVID-19 nedeniyle evde saç kesme eğiliminde artış devam ediyor. Virüsün etkileri azalmış gibi görünse de birçok kişi berber faslını ertelemekte kararlı. Hal böyle olunca evde saç kesimi yapmak kaçınılmaz bir noktaya geliyor. Bu yazımda farklı özelliklere sahip saç kesme makineleri arasında fiyat ve performansıyla öne çıkan Remington HC335 modelini inceleyeceğiz. Ancak sonda söyleyeceğimizi başta söyleyerek içinizi rahatlatalım. Titanyum kaplama bıçaklara sahip ürün profesyonel elleri aratmayacak sonuçlar veriyor. Şimdi detaylara geçelim.

    Remington HC335 ile Kablo Derdine Son

    Saç kesme makinelerinde ilk karar vermeniz gereken konu ürünün kablolu mu kablosuz mu olacağı. Genel olarak kablosuz modeller daha yüksek fiyatlı olmasına rağmen kullanım kolaylığı sağlıyor. Özellikle saçınızı kendiniz kesecekseniz kablo size ayak bağı oluşturabilir. Remington HC335 ise neredeyse kablolu ürünler fiyatına kablosuz konfor sağlıyor. Şarjı yaklaşık 40 dakika giden ürün ile rahatlıkla saç kesim seansını tamamlayabilirsiniz.

    6 Farklı Uzunlukta Saç Kesimi

    Ürünün tanıtım yazılarında tam açıklanmayan bir konu var. Remington HC335 kaç boyda kesim yapabiliyor ve bunu nasıl başarıyor? Hemen açıklayalım. Ürün toplam 6 farklı boyda kesim yapıyor ve iki tarak başlıkla geliyor. Bu başlıklardan büyük olanı 18mm dediğimiz bir kesim yapıyor. Bu şekilde saçınızın genel kabasını ya da üstleri alabilirsiniz. Ardından ikinci ve daha küçük başlığa geçiyoruz. Bu başlık da ileri ve geri hareket ederek ürünün üzerindeki 1, 2 , 3 ve 4 numaralı pozisyonlarda duruyor. 4 numara 15mm, 3 numara 12 mm, 2 numara 9 mm ve 1 numara 6 mm kesim yapıyor. Başlıksız olarak kesim yaparsanız da ürün 0.5 mm haline geliyor ki bununla favori ve ense düzeltme ya da kafanızı kazımanız mümkün. Unutmadan belirteyim, başlığın istemsiz olarak ileri geri oynamasını engelleyecek bir kilit düğmesi de bulunuyor.

    Zengin kutu içeriği sizi bekliyor

    Zengin Kutu İçeriği

    Saç kesme ürünlerinden aşina olduğumuz güzel bir kutu ve içerik sizi bekliyor. Tarak, makas, şarj cihazı, temizleme fırçası ve yağ gibi aksesuarlar kutunun içerisinde yer alıyor. Kolayca temizlenebilen ürüne her kullanım sonrası bir damla yağ damlatmanız yetiyor. Genel olarak kendinden daha yüksek fiyatta ürünlere kafa tutan bu model evinizde kendi işinizi görmenizi sağlıyor. Daha yüksek fiyatlı ürünler daha fazla sayıda kesim uzunluğu seçeneği ile geliyor. Ancak şahsi görüşüm Remington HC 335’te bulunan 6 kesim uzunluğunun yeterli olduğu yönünde. Daha fazla bilgi edinmek ve 219 liraya satılan ürünü edinmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN