Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRekor: Mobil uygulamalar başında 3.8 trilyon saat geçirildi!

    Rekor: Mobil uygulamalar başında 3.8 trilyon saat geçirildi!

    2021 yılında yapılan araştırmalar akıllı telefon kullanıcılarının alışkanlıklarının da nasıl güncellendiğini ortaya çıkartmıştı. Yüzlerce yeni uygulama milyonlarca kişinin  kullanım alanına giriş yaparken, mevcut uygulamalar arasındaki dengenin de değiştiğini gözlemledik. İşte tam da bu noktada yeni bir rapor yayımlandı. App Annie tarafından yayımlanan bu yeni verilere göre 2021 yılında dünya çapında uygulama başında geçirilen sürede rekor kırıldı. Akıllı telefon uygulamaları başında kaç saat geçirdik? Diye sorarsanız bunun cevabı ise tam 3.8 trilyon saat!

    Akıllı telefon uygulamaları milyonları ekran başına kitledi!

    App Annie tarafından dünyanın dört bir yanından akıllı telefon kullanıcılarının mobil uygulama kullanımlarıyla ilgili veriler toplandı. Araştırmanın sonuçlarına göre ABD’liler 2021 yılında uyanık oldukları saatlerin üçte birini telefonlarındaki uygulamalarda geçiriyor.

    Akıllı telefon uygulamaları

    2019 yılının son aylarından 2021 yılına kadar küresel salgın dönemi insanların alışkanlıklarını değiştirmesine neden oldu. Öyleki 2021 yılıyla beraber mobil uygulamalarda 4.8 saat harcanıyor. Bu rakam 2019 yılına kıyasla yüzde 30’luk bir artışa işaret ediyor. Dünyada telefon başında uygulamalarda en çok zaman geçiren kişiler ise Güney Kore’de, Endonezya’da ve Brezilya’da yaşayan kişiler oldu.

    Sosyal medya platformları ise 2021 yılını oldukça iyi geçirdi. En popüler uygulamalar Facebook, TikTok ve YouTube gibi sosyal medya platformları oldu. TikTok pandemi sürecini en iyi geçiren uygulamalardan biri oldu. 2019 yılından bu yana yüzde 90’lık bir büyüme ile bizleri karşıladı. (Alprazolam)

    Twitter hakkında en çok tweet atılan oyunları yayımladı

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN