Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımRedmiBook 14 tanıtıldı

    RedmiBook 14 tanıtıldı

    Redmi’nin ilk notebook modeli olma özelliğine sahip RedmiBook 14 duyuruldu. İşte yeni notebook ile ilgili ilk detaylar…

    Teknoloji şirketi Xiaomi gibi Redmi markası da kendi bünyesinde farklı cihazlar üretmeye devam ediyor. Bunlardan biri de markanın ilk notebook modeli olma özelliğine sahip RedmiBook 14. Xiaomi genel olarak akıllı telefon markası olarak biliniyor, ancak markanın dizüstü bilgisayardan televizyona kadar birçok farklı ürünü bulunuyor. Kısa bir zaman önce Xiaomi’den ayrılan Redmi de aynı şekilde bünyesinde farklı ürünlerin üretimine girişmiş durumda. Redmi, daha önce çamaşır makinesi ve kablosuz kulaklık üretmişti. Ünlü marka şimdi de ürün yelpazesini biraz daha genişleterek dizüstü bir bilgisayar üretti.

    Çin’de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında tanıtılan RedmiBook 14, daha önce marka hakkında ortaya çıkan dedikoduları da doğrulamış oldu. RedmiBook 14, 14 inç ekran boyutu ile gelirken bu ekranda Full HD+ görüntü sunuyor. Ayrıca ekranda parlama önceliyi mat kaplama yer alıyor ve bu sayede gün ışığında dahi oldukça verimli bir kullanım yapılmasına izin veriyor.

    RedmiBook 14 sekizinci Nesil Intel işlemci kullanıyor!

    Redmi’nin yeni notebook modeli 8. Nesil Intel işlemcilerinden biri olan Intel Core i7 8565U ile geliyor. Tabi i7 işlemci seçeneğinin yanı sıra i5 işlemcili model seçeneği de mevcut.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan her bütçeye uygun notebook modelleri için buraya tıklayınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN