Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRedmi Note 11 serisinin hızlı şarjı onaylandı: Mix 4 ile aynı!

    Redmi Note 11 serisinin hızlı şarjı onaylandı: Mix 4 ile aynı!

    Uygun fiyatlı telefonlarıyla kullanıcıya hitap eden Redmi, önümüzdeki günlerde en yeni modelleri Redmi Note 11 serisini piyasaya sürecek. Cihazlar henüz tanıtılmamasına rağmen sürekli olarak gündeme gelirken, teknik özellikleri de lansmana doğru yaklaşırken netleşmeye devam ediyor.

    Orta segmentte yeni bir rekabetin temellerini atacak Redmi Note 11 serisi, pek çok özelliğiyle amiral gemisi telefonları andıracak. Bunlardan biri de hiç şüphesiz hızlı şarj olacak. Zira Redmi Note 11 serisi, Mix 4 ve Mi 10 Ultra ile aynı olan 120W hızlı şarj ile piyasaya çıkacak.

    Redmi Note 11 serisi, 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak

    Teknolojinin ilerlemesi, hiç şüphesiz hızlı şarj konusunda da büyük bir ilerleme kaydetti. Eski modelleri saatler boyu şarj etmeye çalışırken, artık son yıllarda bu sorun ortadan kaldırılmaya başlandı.

    Piyasaya çıkan yeni telefonların hemen hemen hepsi, 120 ya da 65W gibi hızlı şarj desteğiyle geliyor. İşte Redmi Note 11 serisi de bu alanda dikkatleri üzerine çekecek.

    Kısa süre önce yeni Note serisi hakkında paylaşımlar yapan Redmi, Note 11 serisinde 120W hızlı şarj desteğine yer vereceğini onayladı. Şu anda piyasada 120W desteğe sahip olan modellerin çoğu amiral gemisi. Örneğin Mi Mix 4, Mi 10 Ultra gibi güçlü telefonlar 120W hızlı şarj desteğine sahip.

    Görünüşe bakılırsa Redmi, yeni orta sınıf modelleriyle yine ses getirecek. Pek çok yanıyla iddialı telefonlar hazırlayan üretici, teknik özellikler konusunda  da cömert davranacak. 120W hızlı şarj ile gelecek olan bu telefonlar, işlemci tarafında ise gücünü MediaTek yonga setlerinden alacak.

    Öte yandan her iki cihazda, ön tarafında 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranlar ile gelecek. Ayrıca Wi-Fi 6 ve NFC desteğine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN