Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRedmi Note 11 serisi, lansman öncesi tüm ihtişamıyla gösterildi!

    Redmi Note 11 serisi, lansman öncesi tüm ihtişamıyla gösterildi!

    Uygun fiyatlı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Redmi, yakın zamanda Note ailesinin en yeni üyelerini duyuracak. Şirket 28 Ekim tarihinde hem Redmi Note 11 hem de Redmi Note 11 Pro ikilisini sergileyecek.

    Tanıtım tarihine doğru yaklaşırken Çinli üretici, yaklaşan telefonlarına ait yeni görüntü ve videolar yayınlamaya başladı. Paylaşılan görsellere göre Redmi Note 11 serisi, hemen hemen pek çok alanda yükseltmelere sahip olacak ve tasarımıyla da kullanıcıyı büyüleyecek.

    Redmi Note 11 serisinin tasarımı belli oldu

    Sürekli olarak yeni telefonlarına dair bilgiler ve teaserlar paylaşan Redmi, Note 11 serisinin tasarım açısından yepyeni bir görünüme sahip olacağını belirtti. Ayrıca performans konusunda da yine Redmi Note 11’in iddialı olduğunu öne sürdü.

    Daha önce Redmi Note 11 serisinin tasarımını gösteren birkaç render ve gerçek görüntüler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise firma, lansman öncesinde cihazların tam görünümünü ortaya koyan yeni fotoğraflar paylaştı.

    Yukarıdaki fotoğraflarda da görüldüğü üzere Redmi Note 11 serisi, çok ince ve dikey bir tasarıma sahip olacak. Günümüz trendlerine uygun olan cihaz, daha benzersiz tasarım anlayışıyla farkını gösterecek.

    Tasarım değişikliklerine ek olarak Redmi, ışık efektlerini farklı açılarla yansıtan yeni bir şema sistemine de yer verecek. Sis ormanı olarak isimlendiren bu şema, daha göz alıcı bir bakış açısı sunacak.

    Kamera tasarımı açısından ise Note 11 serisi, Xiaomi’nin amiral gemisi Mi 10 Ultra ile benzer bir kurulumla gelecek. Ön tarafta ise ortaya hizalanmış delikli bir ekran yer alacak. Bu ekranın da 120Hz yenileme hızını desteklemesi bekleniyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN