Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımRedmi'nin yeni telefonu K40 için detaylar netleşti

    Redmi’nin yeni telefonu K40 için detaylar netleşti

    Redmi K40 modeli hakkında en son kutu içeriği ve pro takısına sahip modelde Snapdragon 888 işlemcisinin bulunacağı belli olmuştu. Bu gelişmelerin ardından telefonun kutusundan şarj cihazının çıkartıldığı bilgisi ortaya çıkmış ve Apple’ın resmi olarak başlattığı furyaya Redmi de katılmıştı. İşte bu gelişmelerin ardından en son Redmi K40 serisi için ekran deliği hakkında bilgiler geldi.

    Redmi K40 serisi küçük bir ekran deliği ile geliyor

    Her geçen gün tanıtılmalarıyla birlikte birbirlerine oldukça benzeyen akıllı telefonları görüyoruz. Telefon üreticileri ise rakiplerinden farklı olarak bazı özellikler ekliyor ya da tasarımsal olarak farklılıklar sunuyor. Redmi’nin yolda olduğu bilinen K40 modelleri içinse ‘dünyanın en küçük ekran deliğine sahip‘ telefonlar olacağı söyleniyor.

    Redmi K40 serisi-00

    Telefonun ekran deliğinin küçülüyor olması kullanıcıların karşısına önemli bir sorun olarak çıkmayacak zira şirketin yöneticisine göre telefon serisi özellikle kamera tarafında önemli performans artışı sunacak.

    Telefonun pro modeli hakkında daha önce kamera sensörü tarafında oldukça iddialı olduğu ortaya çıkmıştı. Redmi’nin yeni telefon serisinde ana kamera tarafında 1/1.5 inçlik bir sensöre yer verileceği aktarılıyor.  Bu sensörün önemi ise düşük ışıklı ortamlarda belli oluyor.

    Redmi’nin K40 modelinde Snapdragon 870 işlemcisine ve K40 Pro modelinde ise Snapdragon 888’e yer vereceği ortaya çıkmıştı. Farklı depolama ve RAM seçenekleriyle kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanan telefon serisi ‘kamera’ tarafında oldukça iddialı görünüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN