Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımRed Dead Redemption 2 GeForce RTX GPU'larda NVIDIA DLSS uçuyor!

    Red Dead Redemption 2 GeForce RTX GPU’larda NVIDIA DLSS uçuyor!

    Rockstar Games, Red Dead Redemption Online için Blood Money adlı güncellemesini yayınladı. Güncellemeyle hem Red Dead Redemption 2 hem de Red Dead Online’a NVIDIA DLSS desteği geliyor.

    NVIDIA DLSS, GeForce oyuncularının Red Dead Redemption 2 ile Red Dead Online deneyimlerinin, mümkün olan en ayrıntılı ve sürükleyici bir şekilde keyfini çıkarmasına yardımcı oluyor.

    4K çözünürlükte %45’e varan performans artışıyla birlikte GeForce oyuncuları Red Dead Redemption 2’yi daha yüksek kare hızlarında oynayabiliyor veya görsel efektleri canlandırmak için ekstra performansı kullanmayı seçebiliyor.

    NVIDIA DLSS’nin yardımıyla tüm GeForce RTX oyuncuları, 60 FPS’de 1920×1080’de maksimum ayarlarla Red Dead Redemption 2’nin ilginç dünyasını deneyimleyebiliyor. 2560×1440’ta GeForce RTX 3060 Ti ve üzeri kullanıcılar 60 FPS’nin üzerine çıkabiliyor. Ve 3840×2160’ta GeForce RTX 3070 veya daha hızlı GPU’ya sahip oyuncular, maksimum 60 FPS+ ayarlı oyun oynamanın keyfini çıkarabiliyor.

    Unity 2021.2, NVIDIA DLSS Desteğiyle Beta Sürümünde

    Unity kısa süre önce popüler oyun motorunun Unity 2021.2 beta sürümünü yayınladı. Unity’nin Yüksek Çözünürlüklü İşleme Hattına (HDRP) NVIDIA DLSS için yerel desteğin eklenmesi yeni özellikler arasında yer alıyor. DLSS için yerel destek sayesinde Unity geliştiricilerinin oyunlarına DLSS eklemesi artık çok daha kolay hale geliyor.

    Rockstar’ın oyunu Red Dead Redemption 2, 275’in üzerinde mükemmel skor ve 175’in üzerinde Yılın Oyunu Ödülü ile tüm zamanların en yüksek puanlı oyunlarından biri.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN