Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRealme uygun fiyatlı yeni telefonu C17 modelini tanıttı

    Realme uygun fiyatlı yeni telefonu C17 modelini tanıttı

    Realme, ülkemizdeki modelleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ederken yeni modelleri ile de karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugün gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, uygun fiyatlı yeni model Realme C17 tanıtıldı. Peki giriş seviyesi yeni bir telefon isteyen kullanıcıları hangi özellikler bekliyor?

    Realme C17 tanıtıldı

    Uygun fiyatlı telefonlar ülkemizde daha fazla rağbet görmeye başlamışken, iddialı isimlerden Realme yeni modelini karşımıza çıkardı. Realme C17, 6.5 inç büyüklüğünde, 720×1600 piksel çözünürlüğe sahip bir IPS LCD ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu ekran 90 Hz yenileme hızını kullanıcılara sunuyor. 600 nit parlaklık veren bu ekran kullanıcıları mutlu edecek gibi duruyor. Giriş seviyesi model, Qualcomm Snapdragon 460 işlemcisinden  güç alıyor.

    Realme C17 arka tarafında 4 farklı kameraya sahip. 13 Megapiksel ana kameraya, 8 Megapiksel 119 derece ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro kameranın yanı sıra 2 Megapiksel monokrom sensör eşlik ediyor. Telefon, tüm bu özelliklere güç verecek bir 5000 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip. Bu batarya, kutudan çıkan 18 Watt gücünde bir adaptör ile şarj oluyor. Telefon, lacivert ve gök yeşili olmak üzere 2 farklı renkle 189 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN