Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiRazer Phone 2 geliyor...

    Razer Phone 2 geliyor…

    ‘Oyun telefonu’ Razer Phone 2 yolda… İşte detaylar…

    Akıllı telefon endüstrisini yeni bir kavramla tanıştıran Razer, oyun odaklı modelinin ikinci neslini satışa sunmaya hazırlanıyor. Zira ‘oyun telefonu’ Razer Phone 2 yolda… Üstelik açıklama spekülasyon halinde değil, Razer firması resmi açıklamayı kamuoyuyla paylaşmayı tercih etti bile.

    2018 yılı sona ermeden sunulacağı duyurulan Razer Phone 2 için şimdilik ‘resmi’ anlamda çok fazla bilgi yok. Buna karşın modelin yine sınırları zorlayacak donanım özelliklerine sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Üründe 120 Hz yenileme hızına sahip ekran, en yeni nesil Qualcomm Snapdragon işlemciler, yüksek depolama alanı kapasitesi, yüksek RAM ve pil sürpriz olmayacak.

    İddialı özelliklere sahipti…

    Razer’ın geçtiğimiz yılın Kasım ayında duyurulan ilk akıllı telefonunda; Snapdragon 835 işlemcisi, 8 GB RAM, Quick Charge 4’le gelen 4000 mAh pil, 5.72 inçlik IGZO ekran öne çıkmıştı. Ayrıca 12 MP + 13 MP çift arka /8 MP ön kamerası vardı. Dolby Atmos desteği sunan yüksek profilli 2 hoparlörü ve saf Android yazılımıyla dikkat çeken cihazın adeta bir ‘segment’ başlattığı biliniyor.

    Devamında Asus ROG Phone, Nubia Red Magic, Xiaomi Black Shark gibi oyun telefonları çıkan Razer Phone’un yine iddialı bir şekilde mobil oyun severlerin beklentilerine yanıt vermesinin beklendiğini belirtelim.

    Gelişmeleria aktarmaya devam edeceğiz…

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN