Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımRazer Mekanik Switch’leri tüm klavyelere geliyor

    Razer Mekanik Switch’leri tüm klavyelere geliyor

    Razer Mekanik Switch’leri artık daha fazla oyuncuya erişebilecek. İşte detaylar…

    Razer, yaptığı bir duyuru ile birden çok ödüle sahip Razer Mekanik Switch’lerin bu yıl içinde üçüncü parti klavyelerde de bulunacağını açıkladı. Daha öncesinde sadece en çok satan Razer BlackWidow serisi klavyelere özel olarak üretilen switch’ler bu yıl seçili ortakların klavyelerinde de bulunmaya başlayacak. Yıl sonuna kadar yeni ortaklar da eklenmeye devam edecek. Haber oyun dünyasında yüzleri güldürdü.

    Oyunlar için sıfırdan üretilmiş olan Razer Mekanik Switch’leri hız ve tutarlılık özellikleri ile ün saldı. Standart mekanik switch’lere oranla %60 daha uzun ömürlü bu switch’ler oyuncular ve espor atletleri tarafından onaylanıyor.

    “İnanılmaz heyecanlıyız!”

    “Bugün pazarda olan pek çok klavye oyuncular için üretildiği iddiası ile raflara çıkıyor, ancak hepsi oyun için uygun olmayan switch’ler kullanıyor” diyen Razer kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan “Razer switch’leri ise özellikle oyunlar için tasarlanmıştır. Şimdi ise bu kalitenin Razer dışına taşıp daha çok oyuncuya kavuşacağı için inanılmaz heyecanlıyız” şeklinde devam etti.

    • Razer Yeşil Switch (Anahtar): Dokunsal hissiyatlı ve belirgin sesli, optimize tepkime ve sıfırmala noktalı, oyun ve yazı performansı için sınıfının en iyilerinden.
    • Razer Orange Switch (Anahtar): Dokunsal hissiyatlı ve sessiz geri beslemeye sahip.
    • Razer Yellow Switch (Anahtar): 1.2mm mesafe ile ultra hızlı tepkime ve sessiz perfromansı ile seri basışlar ve hızlı oynanış için ideal.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN