Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımPredator Helios 300 SpatialLabs Edition, oyun oynama deneyimine yeni bir boyut katıyor

    Predator Helios 300 SpatialLabs Edition, oyun oynama deneyimine yeni bir boyut katıyor

    Acer, SpatialLabs TrueGame ile oyun dünyasına gözlüksüz, stereoskopik 3D deneyimini getiriyor…

    Acer bugün yaptığı açıklamayla oyun dünyasına gözlüksüz, stereoskopik 3D deneyimini getiren Predator Helios 300 SpatialLabs Edition oyun dizüstü bilgisayarını duyurdu. Predator Helios 300 SpatialLabs Edition, SpatialLabs TrueGame platformu ile lansman sırasında 50’den fazla popüler oyunu destekliyor.

    Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s), gözlüksüz, stereoskopik 3D oyun deneyimleri sunan güçlü bir oyun dizüstü bilgisayarı. SpatialLabs TrueGame uygulaması ile oyuncular, desteklenen oyunları cihaz üzerinde 3D modunda, oyundaki detayların capcanlı olduğu bir şekilde oynayabiliyor. Oyunlarda odalar daha geniş, nesneler gerçekten daha katmanlı görünüyor ve özel gözlüklere ihtiyaç duymadan pürüzsüz ve gerçek zamanlı olarak oyunlardaki maceralar daha heyecan verici hale geliyor.

    Oyun dünyasına stereoskopik 3D deneyimi getiren yeni bir uygulama olan SpatialLabs TrueGame, oyuncuların en sevdikleri oyunlardan gerçek anlamda keyif almalarını sağlıyor. Oyunların geliştiriciler tarafından çoğunlukla üç boyutlu düşünülerek oluşturulduğu düşünüldüğünde 3D’nin oyuna katabileceklerinin sınırı olmadığı daha iyi anlaşılıyor. SpatialLabs, geliştiricilerin oyunlarda oluşturdukları her sahneye ve nesneye derinlik hakkında verdikleri bilgileri oyunları stereoskopik 3D olarak sunmak için kullanıyor. Oyunculara en sevdikleri oyunlarla sorunsuz bir deneyim sunmak için piyasaya sürülecek 50’den fazla modern ve klasik oyun arasında her oyun başlığı için önceden yapılandırılmış özel bir profil oluşturuluyor. Acer’dan yapılan açıklamaya göre önümüzdeki dönemde düzenli olarak ek başlıklar için de platforma yeni profiller eklenecek.

    SpatialLabs deneyimi, göz izleme, stereoskopik 3D ekran ve gerçek zamanlı işleme teknolojilerinin birleşimiyle hayata geçirildi. Predator Helios 300 SpatialLabs Edition oyun dizüstü bilgisayarının ekranı, üstüne optik olarak bağlanmış sıvı kristal bir merceksi lense sahip 15,6 inçlik UHD 2D panelden oluşuyor. Bu tasarım ile 2D ile stereoskopik 3D görüntüler arasında geçiş yapılabilen yenilikçi bir modül ortaya çıkıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN