Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürPratik serinlik için masaüstü vantilatör önerileri

    Pratik serinlik için masaüstü vantilatör önerileri

    Yazın kavurucu sıcağında bulunduğunuz mekânda klima yoksa vantilatörler serinlemenize yardımcı olabilir. Özellikle ev ya da ofis gibi mekânlarda, kişisel soğutucu olarak masaüstü vantilatör ürünleri tercih ediliyor. Kolayca istediğiniz her yere taşınabilen, bilgisayarınızın USB girişinden güç alarak çalışabilen bu şık ürünler, fiyat olarak da kolay sahip olunabilecek bir seviyede olması nedeniyle büyük ilgi görüyor.

    Elektronik cihazlarınızı da soğutuyor

    Mini masaüstü vantilatör modelleri, kişisel serinlik amaçlı kullanılmasının yanı sıra, sıcak havalarda performansı olumsuz etkilenen elektronik cihazları soğutmak için de destek amaçlı tercih edilebiliyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı marka masaüstü vantilatör öneriyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

    MACK Masaüstü Metal USB Fan

    MACK Masaüstü Metal USB Fan

    Dayanıklı metal gövdeyle gelen MACK marka masaüstü vantilatör, 15X15 cm çapında ultra hafif alüminum pervaneye sahip. Pervane yönünü 180° derece istediğiniz yöne döndürme imkânı sunan bu ürün, kişisel serinlik için ideal seçeneklerden biri. Bilgisayarınıza USB port üzerinden bağlayarak çalıştırabileceğiniz bu ürün, dilerseniz 5V adaptörlerle de sizi serinletebiliyor. Arka tarafında açma kapama düğmesi bulunan ürün, bu sayede gerektiğinde fişi takıp çıkarmaya gerek kalmadan istediğiniz zaman açıp kapatabilmenize imkân veriyor. Üç adet plastik ayak üzerinde duran ve bu sayede bulunduğu zemini sarsmayan ürün, oldukça sessiz çalışıyor.

    CVS Masaüstü Mini Vantilatör

    CVS Masaüstü Mini Vantilatör

    CVS firmasını masaüstü vantilatörü, 3 kademeli hız ayarına sahip. Plastik ve korunaklı bir kasa üçerisinde gelen ürün, 20W kapasiteli motoruyla oldukça sessiz çalışıyor ve güçlü hava akımı oluşturarak serinlemenizi sağlıyor. 17X17 cm. çapında pervanesi bulunan bu şık ürün, pratik olması nedeniyle istediğiniz her yere kolayca taşıyabilmenizi sağlıyor. Bu şık ürün hem kişisel serinliğiniz hem de soğutmak istediğiniz elektronik cihazlar için kullanılabilir.

    EVEREST Masaüstü Metal Vantilatör

    EVEREST Masaüstü Metal Vantilatör

    Kişisel serinliğiniz için kullanabileceğiniz bir başka ürün ise EVEREST firmasının masaüstü vantilatörü. Metal bir kasa içinde gelen üründe, son derece sessiz çalışan metal bir fan bulunuyor. Metal bir ızgaranın içinde yer alan bu fanın eğimini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Arkasında açma kapama butonu bulunan bu ürün, bilgisayarınızın USB bağlantısından ya da USB adaptörlerden güç alarak çalışabiliyor.

    GOLDMASTER Relax Masaüstü Vantilatör

    GOLDMASTER Relax Masaüstü Vantilatör

    Tavsiye edeceğim son masaüstü vantilatör ise GOLDMASTER tarafından üretilen Relax adlı model. Bu ürünün pervanesi, yukarıda özelliklerinden bahsettiğim üç üründen daha büyük. GOLDMASTER Relax’ta 30.5X30.5 cm çapında fan mevcut. 40W güç tüketen bu üründe 3 farklı hız kademesi bulunuyor. Böylece ihtiyaç duyduğunuz gibi istediğiniz hızda pervaneyi çalıştırma imkânınız var.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size pratik serinlik için masaüstü vantilatör seçenekleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm vantilatör modellerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN