Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiPhilips OLED+986 ve OLED+936 ile tanışın

    Philips OLED+986 ve OLED+936 ile tanışın

    Philips OLED+986 ve OLED+936 modelleri satışa sunuluyor…

    Televizyon pazarındaki gelişmelerin gerçek anlamda ‘ezber bozan’ olarak anılması her zaman pek mümkün olamıyor. Philips TV’nin Bowers & Wilkins ses işbirliğiyle geliştirdiği OLED+ modeller ise bu tanıma son derece uygun. Zira iki marka; OLED+ modeliyle bir televizyonda olabilecek en ‘ezber bozan’ özellikleri bir araya getirdi.
    Yeni OLED+986 ve 2021-2022 EISA En iyi Ev Sineması Televizyonu ödüllü OLED+936 televizyon pazarında performans çıtasını en yükseğe çıkartıyor.

    Serinin yeni çıkacak OLED+986 ve OLED+936 modelleri; en son yüksek performanslı OLED panel, %20 oranda azaltılmış tepe ışığı, ikiz çipli, 5.nesil P5 Akıllı Çift Görüntü İşleme Motoru sayesinde daha keskin, net, doğru renkler ve daha gerçekçi cilt tonunun yanında tüm kaynaklar için daha iyi kontrast vadediyor. Şık tasarımlarıyla göz dolduran her iki model de oldukça fütüristik.

    Yapay zeka teknolojisi ile geliyor…

    5. nesil P5 Yapay Zeka; hali hazırda mevcut beş farklı yapay zeka kategorisine ‘Film Detection Modu’ eklerken, televizyonda bulunan ortam zekası da hem SD hem de HDR içeriklerinde kontrastı ortam ışığına göre ayarlıyor ve iyileştiriyor.

    Genel itibarıyla yılın son dönemine girilirken şimdiden öne çıkan OLED TV’ler arasına adını yazdıran Philips OLED+986 ve OLED+936, kısa süre içeriside teknoloji raflarındaki yerini alacak.
    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN