Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    SağlıkOyuncu akıllı saati Razer X Fossil duyuruldu

    Oyuncu akıllı saati Razer X Fossil duyuruldu

    Razer, önde gelen saat üreticisi Fossil ile sınırlı sayıda bir akıllı saat üretimi başlatmak için iş birliğini duyurdu: Razer X Fossil Gen 6 Akıllı saat.

    Razer ve Fossil, oyuncuların oyunun bir adım önünde olmaları için özel Razer markası ve performansla dolu sınırlı sayıda giyilebilir cihaz yaratmak için bir araya geldi. Ortak markalı bu giyilebilir cihaz, Fossil’in bugüne kadarki en yenilikçi akıllı saat platformu olan ve merakla beklenen Fossil Gen 6’dan yararlanıyor.

    Analog, Metin ve Chroma dahil olmak üzere üç özel Razer saat yüzünün yanı sıra, iki adet şık değiştirilebilir kayışa sahiptir. Razer X Fossil Gen 6, bu ay dünya çapında yalnızca 1.337 adetlik sınırlı bir miktarda ve 329 dolar etiketiyle piyasaya sürülecek.

    Gen 6, Snapdragon Wear 4100+ platformu tarafından desteklenen ilk akıllı saattir ve kullanıcılara daha hızlı uygulama yükleme süresi, son derece duyarlı kullanıcı deneyimleri ve daha verimli güç tüketimi dahil olmak üzere hız ve performans alanında yükseltme sağlar. Genel olarak %30 artırılmış performans ve Wear OS by Google çalıştıran akıllı saat, oyunculara modaya uygun bir son teknoloji sunmak için çok daha fazlasını, çok daha hızlı yapar. Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch, her iki markanın da sağlıklı yaşam taahhütlerine bir selam olarak en iyi sağlık özelliklerine sahiptir ve Razer’ın oyuncular için özel sağlık girişimi Champions Start From Within’in lansmanından sadece birkaç ay sonra kullanıcıları ile buluşacak.

    Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch, 44 mm’lik siyah bir kasaya, üç özel saat yüzüne ve Razer kullanıcı arayüzü öğelerine sahip. Ayrıca Razer’ın ikonik siyah ve yeşil renklerinde iki adet özel tasarım ve değiştirilebilir 22 mm silikon kayış içerecek.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN