Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürOyun tutkunları için olmazsa olmaz aksesuarlar

    Oyun tutkunları için olmazsa olmaz aksesuarlar

    Oyunlarda en iyi performansı yakalamak kullandığımız aksesuarla doğrudan bağlantılı. Bu yazıda oyun tutkunlarına daha iyi deneyim elde etmek ve dolayısıyla daha fazla keyif almak için aksesuarlar tavsiye ediyorum. Sizin için MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim ürünler şöyle:

    SENNHEISER GSP 300

    SENNHEISER GSP 300 Oyuncu Kulaklığı

    Oyuncu kulaklığı olarak Sennheiser’in GSP 300 model ürünü ideal. Havacılık sektöründe kullanılan teknolojiler ilham alınarak geliştirilen, köpüklü kulak yastıkları sayesinde iyi bir ses yalıtımını sunan ürün, yayıncı kalitesinde gürültü engelleyici mikrofonla arka plan gürültülerini önleyerek oyunlardan daha fazla keyif almanıza yardımcı oluyor. Güçlü bas sesleri veren bu kulaklık, oyunda ekip arkadaşlarınızla haberleşmeniz için iyi bir ses deneyimi sağlıyor. Üründe temiz ses veren mikrofon tercih edilmiş olması da önemli. Bu özel kulaklık PC, Mac, oyun konsolları, mobil cihazlar ve tabletler gibi birçok platformda kullananılabiliyor.

    STEELSERIES SENSEI 310

    STEELSERIES SENSEI 310 Oyuncu Mouse

    Hiç kuşkusuz oyuncular için en önemli aksesuardandan biri de ‘mouse’dur. Çünkü ‘mouse’, oyunda performansı birinci derecede etkileyen aksesuarlardan biridir. Bu açıdan ‘mouse’ tercihi çok önemlidir. SteelSeries firmasının Sensei 310 model ‘mouse’u, TrueMove3 algılayıcı teknolojisi sayesinde, ultra düşük gecikme süresine sahip ve oyunda daha iyi sonuçlar almanız için size yardımcı oluyor. SteelSeries Sensei 310, maksimum konfor ve esneklik sağlayamak için silikon malzeme kullanılarak üretilmiş. Optik algılama teknolojisi ve 12000 DPI çözünürlük hassasiyete sahip olan SteelSeries Sensei 310, oyun tutkunları için ideal.

    Razer VESPULA Mouse Mat

    RAZER Vespula Oyuncu Mouse Pad

    Oyunda hakimiyet sağlamak için ‘mouse’ kadar, iyi bir ‘mouse pad’ de önemli. Bu kategoride ise tavsiyem, Razer firmasının Vespula Mouse adlı ürünü. İki farklı ultra performanslı yüzeye sahip olan ürün, aksiyon/macera, FPS oyunları ve yüksek hassasiyet isteyen oyuncular için hız yüzeyi; RPG, RTS oyunları ve düşük hassasiyet isteyen oyuncular içinse kaymayan, yansımayı engelleyen ve aşınmaya karşı dayanıklı sert anodize aluminyum kaplı yüzeye sahip. Geniş tabanlı bir tasarıma sahip olan Razer Vespula, oyun oynarken hassas hareketler yapmanıza, dolayısıyla daha başarılı sonuçlar elde etmenize imkân sağlıyor. Ürün, konforunuz için, yumuşak jel ile doldurulmuş özel bilek desteğiyle birlikte geliyor.

    KINGSTON HX-KB1BL1-UK/A2 HyperX Alloy FPS

    KINGSTON HyperX Alloy FPS Blue Mekanik Oyuncu Klavyesi

    Klavye, bir oyuncu için en önemli araçlardan biri. Son yıllarda ışıklandırılmış ve performans olarak da çok iyi sonuçlar veren klavyeler pazarda yer almaya başladı. Bu alanda Kingston’ın HyperX Alloy FPS Blue model oyuncu klavyesini tavsiye edebilirim. FPS oyunları için ideal olan ürün, minimalist ve kompakt tasarıma sahip. Bu sayede yerden tasarruf sağladığı gibi, masada ‘mouse’ hareketi için size yer açıyor. Aynı zamanda çıkarılabilir kablosu da bulunduğundan turnuvalara giderken kolaylıkla taşınabiliyor. Sağlam bir çelik kasa içinde üretilen klavye, dünyanın lider mekanik tuş anahtarı teknolojisi olan Cherry’nin önde gelen Gold Crosspoint teknolojisinin kullanıldığı Cherry MX mekanik tuşlara sahip. Basınca dayanıklı tuşları ise 50 milyon vuruş garantili.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size oyun tutkunları için olmazsa olmaz aksesuarlar hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm taşınabilir oyuncu aksesuarlarını buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN