Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürYoğun ilgi gören OPPO Watch'a yeni güncelleme geldi 

    Yoğun ilgi gören OPPO Watch’a yeni güncelleme geldi 

    OPPO’nun tarz sahibi akıllı saati OPPO Watch’a yeni güncelleme geldi. Yeni özelliklerle yeniden donatılan OPPO Watch için kademeli olarak başlayan güncelleme şubat ayına kadar devam edecek.

    Yaşamınızı kolayca düzenlemeniz için size yardımcı olacak, tarz sahibi OPPO Watch,  gelen güncelleme ile birlikte yeni özellikler kazandı. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar 10 farklı saat yüzüne daha sahip olabilecek. Tüm saat yüzleri çok dilli ekranı destekleyecek.

    OPPO Watch’ta bulunan ‘Uyku Modu’ artık ‘Rahatsız Etmeyin’ seçeneğine de sahip olacak. Bunun için ‘Uyku’ bölümünde yer alan ‘Rahatsız Etmeyin’ modunu otomatik olarak aktif hale getirerek bütün gece rahat bir uyku uyuyabilmeniz mümkün hale gelecek.

    Yeni ‘Güç Tasarrufu Modu’, daha uzun bir pil ömrü sağlamak için pil seviyesi yüzde 5’in altına düştüğünde saatinizi otomatik olarak ‘Güç Tasarrufu Modu’na geçirecek. Bu özelliği kullanmak istemeyen kullanıcılar, Ayarlar üzerinden Sistem’e gelerek buradaki Pil seçeneğinden bu ayarı kapatabilecek.

    Son olarak da Yeni Depolama Ekran özelliği güncellemeyle birlikte kullanıcılara sunulacak. Yine ayarlar üzerinden Sistem’e gelerek Hakkında seçeneğinden saatin kalan depolama alanını kontrol etmek mümkün olacak.

    Güncelleme Şubat ayına kadar devam edecek.

    Dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı saati olmasıyla dikkat çeken OPPO Watch 46mm, Siyah ve Parlak Altın renk seçenekleriyle birlikte geliyor. 41mm OPPO Watch ise Siyah, Pembe Altın ve Gümüş renklerde sunuluyor.

    OPPO Watch’ı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN