Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiOPPO, Reno7 modelini tanıttı

    OPPO, Reno7 modelini tanıttı

    OPPO’nun sınırsız portre özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken, 64MP yapay zeka kamera, ColorOS 12 işletim sistemi, uzun ömürlü 4.500 mAh pil ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi gibi gelişmiş donanımlara sahip Reno7 modeli Türkiye’de tüketicilerle buluştu.

    Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, Reno serisinin en yeni üyesi Reno7’yi Türkiye pazarında tüketicilerle buluşturdu. Sony ile birlikte geliştirilen IMX709 sensörlü Ultra Algılamalı Selfie, Mikrolens ve Bokeh Parlak Portre ile desteklenen OPPO Reno7, fotoğrafçılık performansında büyük bir yeniliğe işaret ediyor. ColorOS 12 işletim sistemi, uzun ömürlü 4.500 mAh pil ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi gibi gelişmiş donanımlara sahip OPPO Reno7, son derece akıcı bir günlük kullanım sunuyor. Ultra ince retro Reno7 modeli, fiberglas deri tasarım ve ikonik OPPO Glow olmak üzere iki çarpıcı seçenekle kullanıcılarıyla buluşuyor.

    OPPO Reno7’de 64MP yapay zeka kamera, 2MP Bokeh kamerası ve görüntülerin boyutunu 15x veya 30x büyüten 2MP Mikrolens bulunuyor. Akıllı telefondaki Mikrolens etrafında, kullanıcıların mikro dünyaları keşfetmeleri için bir dolgu ışığı görevi gören Yörünge Işığı da yer alıyor. Bu ışık ayrıca, lens kullanımdayken, bir mesaj geldiğinde, oyun oynarken veya akıllı telefon şarj olurken hafifçe parlıyor ve bildirim ışığı görevi de görüyor.

    Akıllı telefonun 32MP selfie kamerası, OPPO ve Sony’nin birlikte geliştirdiği amiral gemisi RGBW IMX709 sensörden güç alıyor ve dünyada ilk kez Reno7 modeliyle kullanıcılara sunuluyor. IMX709, tamamen yeni bir RGBW piksel dizilimine ve OPPO’nun kendi geliştirdiği Quadra Binning algoritmasına sahip. Sensör, bu algoritma sayesinde standart RGGB sensörlerinden %60 daha fazla ışık yakalıyor, grenli görünümü %35’e kadar azaltıyor ve düşük ışık koşullarında daha net ve parlak görüntüler sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN