Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımOppo Enco Buds kulaklığı göründü!

    Oppo Enco Buds kulaklığı göründü!

    Kablosuz kulaklık pazarında uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken Oppo yepyeni bir kulaklık üzerinde çalışıyor. Evan Blass tarafından Twitter hesabı üzerinden paylaşılan kulaklık, bir telefona bağlanırken görüntüleniyor. Oppo Enco Buds olarak adlandırıyor yeni bir tasarımı da işaret ediyor.

    Oppo Enco Buds özellikleri ve fiyatı

    Kulaklıklar oval yapıda ve kulaklık uçlarında silikon bir başlık bulunuyor. Bu sayede kulağa daha iyi oturan kulaklıklar, Bluetooth 5.2 bağlantısına sahip olacak. Yumurta tasarımına sahip olan şarj haznesi ise kulaklığın üst kısmındaki tasarıma bağla olarak geliştirilmiş görünüyor. Kulaklık 20 saatlik bir batarya ömrü sunuyor.

    Oppo Enco Buds-01

    Kulaklığın tam şarjı için 2 saat beklemek gerekiyor ve USB-C kullanılarak cihaz şarj oluyor. Kulaklığın sızdırılan görsellerinde beyaz rengine sahip olsa da yine de farklı renk seçeneklerinin de sunulması bekleniyor. Kulaklık hakkında sızdırılan detaylar bu şekilde oluyor. Cihazın yakın zamanda Oppo’nun yapacağı bir etkinlik ile Oppo Reno 6 serisi ile tanıtılması bekleniyor.

    Oppo hatırlarsanız uzun bir zamandır katlanabilir telefonu hakkında yapılan paylaşımlarla gündeme geliyor. Merakla beklenen cihazın da diğer konsept tasarımlar gibi yenilikçi ve dikkat çeken bir tasarıma sahip olacağı yönünde fikirler bulunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN