Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımOppo Band Sport :  İyi bir spor arkadaşı arayanlara

    Oppo Band Sport :  İyi bir spor arkadaşı arayanlara

    Oppo Band Sport , bünyesinde 100mAh pille geliyor. Bu pil, cihazın yanında verilen şarj aparatı sayesinde 1.5 saatte tamamen şarj oluyor ve yoğun kullanımda tek şarj ile 5-6 günlük süreci rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz. (Phentermine)

    Oppo Band Sport ile tempo zamanı. Günümüzde çoğumuz tempolu bir hayat sürüyoruz. Gerek iş, gerekse de okul süreçlerimiz oldukça tempolu geçiyor. Tabii bir yandan pandemiyi de unutmamak gerekli. Hâlâ ciddi bir tehlike söz konusu ve zorunda kalmadıkça dışarıya çıkmamak, süreçlerimizi evlerimizden yönetmek önemli.

    Her iki durumda da, yani hem evdeyken hem de dışarıdayken bir faktörü daha unutmamak gerekiyor, ki o da “egzersiz” yapmak. Neticede sağlıklı bir yaşam için belli bir kilo seviyesinin üzerine çıkmamak ve her gün vücudumuzun pek çok noktasını hareket ettirerek sağlıklı beslenmemiz gerekiyor.

    Oppo Band Sport

    İşte bu konuda da devreye akıllı saatler ve akıllı bileklikler giriyor. Baktığımızda, pazarda pek çok farklı model bulabilmek mümkün. Her birinin farklı özellikleri ve farklı fiyatları var. “Uygun fiyat ve kolay kullanılabilirlik” faktörlerini göz önüne aldığımızda, çoğumuz için “akıllı bilekliklerin” daha ideal olduğunu söylemek mümkün.

    Bu yazımızda bahsedeceğimiz ürün ise, Oppo’nun yeni akıllı bilekliklerinden Oppo Band Sport. Siyah rengiyle yakın zamanda ülkemizde satışa sunulan ürün,  sunduğu özellikler göz önüne alındığında iyi ve ekonomik bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi ürün hakkında biraz daha detay verelim isterseniz.

    Oppo Band Sport

    Kullanışlı ekran  

    Ürünümüz kayış hariç 10,3 gram ağırlıkta. Kayışla birlikte de oldukça hafif aslında. Cihazımızın ekran boyutu ise, 1.1 inç. Oppo, bu ürününde Amoled ekran teknolojisini kullanıyor. 126 x 294 çözünürlük sunan bu ekran, hem iç hem de dış mekân kullanımlarında yeterli belirginlik sunuyor ve ufak dokunuşlarla işlemlerinizi rahatlıkla halletmenizin önünü açıyor.

    Oppo Band Sport, akıllı telefonunuzla bağlantı kurmak için Bluetooth 5.0 kablosuz bağlantı teknolojisine sahip. Ürünü kullanabilmek için en az Android 6.0 ya da iOS 12 sürüm işletim sistemli bir telefonunuz olmalı.

    Yine de, cihazın Android tarafında daha stabil olduğunu söyleyebiliriz. Zira tüm özelliklerden faydalanmak ve gündelik verilerinizi takip ederek planlama yapmak için HeyTap Health uygulamasını indirip kurmanız gerekiyor. Bu uygulama, şu an yalnızca Google Play Store’da yer alıyor ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

    Oppo Band Sport

    12 farklı egzersiz modu

    Akıllı bileklikler, özellikle adım sayma ve yakılan kalorinin takibi için sıklıkla tercih ediliyor. Bünyesindeki sensörler sayesinde Oppo Band Sport da onlardan bir tanesi.

    Bu akıllı bileklikte koşu, yürüme, bisiklet, yüzme, badminton, kriket ve yoga dahil olmak üzere 12 farklı egzersiz modu bulunuyor. Bu sayede favori egzersizlerinizi yapıyor, ne kadar yol aldığınızı da telefonunuzdaki uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz. Üstelik, günlük spor ihtiyacınızın üzerine çıkmadan, bileklik tarafından uyarılıyorsunuz ve böylece vücudunuzu zorlamıyorsunuz.

    Bildirimler ve dahası

    Oppo Band Sport, akıllı telefonunuza gelen arama ve bildirimleri kontrol etmenize de imkân sunuyor. WhatsApp’ten bir mesaj mı geldi, ya da sizi biri mi arıyor, anında bileklik ekranı üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Tabii ki alarm, hava durumu ve takvim gibi işlevlerden bahsetmiyoruz bile.

    Ayrıca ürün, SpO2, yani sürekli olarak kandaki oksijen oranını takip ediyor, uykunuzu izleyerek ne kadar kaliteli uyudunuz ve neler yapmalısınız gibi konularda öneriler de sunabiliyor. Eğer kalp atış hızınız normalin üzerindeyse, titreşimle size haber veriyor ve bu sayede önlem almanızı istiyor.

    Oppo ürün ailesi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN