Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOppo A94 tanıtıldı: Telefonun bütün özellikleri!

    Oppo A94 tanıtıldı: Telefonun bütün özellikleri!

    Oppo A94 şirketin en son piyasaya sürdüğü telefon oluyor. Renkli bir arka kapak tasarımına sahip olan telefonun kamera tarafında öne çıkan bazı özellikleri de bulunuyor. Çin merkezli Oppo’nun orta segmentte iddialı bu telefonunun bütün özellikleri:

    Oppo A94 tasarım ve diğer özelliklerle dikkat çekiyor

    Telefon modelinin 6.4 inçlik FullHD Plus AMOLED ekranı bulunuyor. Ön kamerası sol tarafta ekran deliği olarak konumlandırılıyor ve 32 Megapiksele yer veriliyor. Buna ek olarak arka tarafta 48 Megapiksellik ana kameraya, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksellik derinlik kamerası ve 2 Megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

    Ekran tarafında bir diğer dikkat çeken detay ise şüphesiz ekran altı parmak izi sensörünün entegre edilmiş olması.

    oppo-a94

    Telefon gücünü MediaTek Helio P95’ten alıyor ve 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. Telefonun 4.310 mAh bataryası 30W hızlı şarj ile desteklendiği için kısa sürede şarj olabiliyor. Farklı renklerde ve oldukça canlı renk seçenekleri sunulan telefona microSD kart girişi ve kulaklık girişi de eklenmiş. Telefon bu özellikleriyle beraber 299 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcıları karşılıyor.

    Şirket 8 Mart 2021 tarihinde gerçekleştireceği bir etkinlikte yeni F19 Pro ve F19 Pro Plus 5G modellerini de tanıtmayı hedefliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN