Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımÖn yüzü tuşsuz iPhone 8 iddiaları

    Ön yüzü tuşsuz iPhone 8 iddiaları

    iphone-8-concept

    The Wall Street Journal’ın haberine göre 2017’de tanıtılacak iPhone 8’de ön yüzde bir ana ekran tuşu bulunmayacak. İşte detaylar…

    Apple, önümüzdeki eylül ayında yeni akıllı telefon serisi iPhone 7’yi duyuracak. Tanınmış tüketici elektroniği şirketinin söz konusu modelinde yeni özellikler ve nispeten iPhone 6 hattına benzeyen tasarım argümanlarının öne çıkması bekleniyor. Öte yandan 2017’de duyurulacak sonraki iPhone’un ise çok daha yenilikçi bir tasarımla geleceği iddia ediliyor.

    İddianın kaynağı, önde gelen medya platformlarından The Wall Street Journal. Aktarılan analize göre iPhone 8’in özellikle ön yüzünde dikkat çekici bir görünüm sergilenecek. Bu noktada ana menü tuşunun olmayacağı ise öne çıkan tahmin durumunda…

    Öte yandan iPhone 8 ekranının Apple akıllı telefonları için bir ilk olan OLED ekran teknolojisi ile geleceği de raporlarda sıklıkla geçen bir diğer nokta. Bunun için çeşitli donanım tedarikçileri ile çalışmalar sürdüren Apple, iPhone 8 modelinde çok daha gelişmiş bir ekranı da kullanıcılarına sunabilir.

    Parmak izi okuyucusu olmayacak mı?

    Peki iki model sonraki Apple akıllı telefonunda parmak izi okuyucusu olmayacak mı? Belirtilenlere göre parmak izi okuyucusu, ekrana entegre olarak gelecek ve kullanımı tıpkı güncel modellerdeki gibi olacak.

    Heyecan yüksek

    Şimdillik gözler iPhone 7 üzerinde. Apple’ın 2016’daki ilk akıllı telefon modeli iPhone SE’nin ardından tanıtacağı yüksek segmentli modelleri merakla bekleniyor.

    Teknoloji dünyasına ilişkin gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    NOT: Görsel temsilidir. 

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN