Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetOkula Hazırlık için Teknolojik Alışveriş Listesi

    Okula Hazırlık için Teknolojik Alışveriş Listesi

    Okullar açılıyor. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik hazırladığım  Okula Hazırlık için Teknolojik Alışveriş Listesi” yazımda sizi bekliyor.

    Okullar açılıyor. Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamaya sayılı günler kaldı. Dolayısıyla okul alıverişi yapmak için çok doğru bir zaman.

    Okula başlamadan önce yapılan okul alışverişi, şüphesiz ki öğrenciler için çok heyecan oluşturuyor. Bundan kısa bir süre öncesine kadar yepyeni defterler, kalemler, silgiler gibi temel okul malzemeleri öğrenciler için yeterli oluyordu ancak teknolojinin hızla ilerlemesiyle beraber, her şeyde olduğu gibi okul alışverişinde de ihtiyaç listesi çok büyük ölçüde değişti.

    Çocuğunun gerçekten neye ihtiyacı olduğunu bilmeyen ebeveynler ve ürün çeşitliliğinden dolayı hangi teknolojik aksesuarları alması gerektiğine karar veremeyen öğrenciler için bir liste yaptım. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik teknolojik aksesuarlardan oluşan listemi, “alışverişe çıkmadan önce” incelemenizi öneririm.

     

    Okul alışverişinde ihtiyaç listesi büyük ölçüde değişti.

    Lise ve Üniversite Öğrencilerine Yönelik Teknolojik Aksesuarlar

    Okul döneminde lise ve üniversite öğrencilerinin adeta hayatını kurtaran bazı teknolojik aksesuarlar var. Artık tüm öğrenciler okul hayatını defter ve kitaplardan çok bilgisayar başında geçiriyor. Yalnızca ödevlerini yaparken değil, ders esnasında da not almak için tablet ya da bilgisayar kullanan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu teknolojik aksesuarların başında;

    • Telefon aksesuarları
    • Tablet aksesuarları
    • Bilgisayar aksesuarları
    • Bilgisayar çantası geliyor.

    Bu ihtiyaçlara yönelik yaptığım ürün önerilerine göre alışverişinizi listenizi oluşturabilirsiniz.

     

     

    Telefon Aksesuarları

    Ürün Önerim: Sennheiser Momentum True Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

    Telefon aksesuarı deyince akla ilk gelen ürünlerden kulaklığın, kaliteli ve fonksiyonel olması çok önemli. Bu noktada önerim, Sennheiser Momentum True Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık. Kablosuz tasarımıyla kullanım kolaylığı sunan kulaklık, yüksek ses kalitesiyle mükemmel bir deneyim sunuyor. 12 saat boyunca kesintisiz kullanım sunan Sennheiser Momentum True Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık’ın, kendine özel telefon uygulaması sayesinde bass ve tizler istediğiniz gibi ayarlanabiliyor. Böylece Sennheiser Momentum True Wireless Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, müzik dinlemeyi ve sesli ödevleri daha keyifli bir hale getiriyor.

     

    Tablet Aksesuarları

    Ürün Önerim: Apple Tablet PC Kalemi

    Son dönemlerde yeni neslin defteri, tabletler… Öğrenciler, ders sırasında tabletlerine not alıyor ya da ödevlerini tablet üzerinden yapıyor. Tableti daha rahat kullanabilmeleri için bir kalem edinmeleri şart. Önerim; Apple Tablet PC Kalemi. Çok hassas bir yapıya sahip olan Apple Tablet PC Kalemi ile rahat bir şekilde yazı yazılabiliyor. Özellikle çocuğunuzun okuduğu bölüm çizim yapmayı gerektiriyorsa, Apple Tablet PC Kalem kurtarıcı ürünlerinden biri olacak.

    Ürün Önerim: My Cloud EX2 Ultra Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama

    Gençler, artık tüm ödev ve projelerini bilgisayar üzerinden yapıyor. Öğrencilerin yaptığı ödevleri portfolyo halinde tutması ise büyük önem taşıyor. Bu portfolyoyu da en güvenilir şekilde saklamanın yolu, hard disklerden geçiyor. My Cloud EX2 Ultra Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama, bu ihtiyaca cevap veren harika bir ürün. 12 TB bellek kapasitesi ile çocuğunuz okul dönemi boyunca istediği tüm belgeleri bu ürünün içerisinde saklayabilecek. Hızlı bir şekilde aktarım yapan My Cloud EX2 Ultra Gigabit Ethernet Kişisel Bulut Depolama, okul döneminin en kullanışlı teknolojik aksesuarlarından biri olmaya aday.

     

     

    Bilgisayar Aksesuarları

    Ürün Önerim: Eastpak Padded Red Mis Sırt Çantası

    Okul çantasında, defter ve kitabın koyulduğu ana bölüm haricinde laptop için ayrılan bir bölüm de mutlaka olmalı. Eastpak Padded Red Mis Sırt Çantası’nın arkasında bulunan özel bölüme, laptop rahatlıkla koyulabiliyor. Çantanın kapitone arka yastığı sayesinde laptop güvenli şekilde taşınabiliyor. Yani, herhangi bir darbe durumunda laptop’a zarar gelme ihtimali oldukça az. Rengarenk ve eğlenceli deseniyle de çocuğunuzun havalı görünmesini sağlıyor.

     

    Okula Hazırlık için Teknolojik Alışveriş Listesi

    Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamadan önce tüm öğrenciler için büyük motivasyon kaynağı olan kapsamlı bir okul alışveriş listesini oluşturmaya başladıysanız MediaMarkt’a uğramanın tam zamanı.

    MediaMarkt; tabletten bilgisayara, cep telefonlarından yazıcı ve monitörlere, en kullanışlı kulaklıklardan USB belleklere kadar tüm öğrencilerin ödevlerinde yardımcı olmak için 2019 Okula Dönüş Alışverişi (Back to School) Kampanyası ile sınırsız seçenek sunuyor.

    Okul sabahı kahvaltıları için pratik ev aletleri ile çocuğunuzun güne daha istekli başlamasına ve verimli bir şekilde sürdürmesine yardımcı olabilirsiniz.

    Kahvaltı hazırlamanızı kolaylaştıracak ev aletleri ve pratik sabah kahvaltısı önerilerini yazımda bulabilirsiniz.

    Okul Sabahı Kahvaltıları için Pratik Ev Aletleri

     

     

    Fayda görmeniz dileğiyle.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN