Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetÖğrenciler için tablet bilgisayar önerileri

    Öğrenciler için tablet bilgisayar önerileri

    Tablet bilgisayarlar aileler tarafından çocuklara satın alınabilecek en ideal teknolojik oyuncaklardan biri. Kolay kullanılabilir olması, her yere taşınabilmesi, öğrencilere hem eğitim hem de eğlence amaçlı destek olması nedeniyle tablet bilgisayarlar çok popüler. Fiyat olarak bütçenizi fazla yormadan satın alınabilecek seviyede olmaları da tablet bilgisayarları popüler yapan nedenlerden bir. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim öğrencilere hitap edecek tablet bilgisayar seçeneklerini öneriyorum.

    Lenovo Tab E10

    LENOVO TAB E10 10.1″ 16GB 1GB Tablet

    MediaMarkt internet mağazasından öğrenciler için ilk seçtiğim tablet bilgisayar Lenovo’nun Tab E10 modeli. 10.1 inç boyutunda ekrana sahip olan ve 1280×800 çözünürlükte (HD) görüntü veren ürün 16 GB gibi gayet yeterli bir depolama alanına sahip. Qualcomm Snapdragon 210 işlemciden güç alan bu tablet bilgisayarın 2 Megapiksel ön, 5 Megapiksel arka kamerası bulunuyor. Android işletim sistemli bu ürün, Google Play uygulama mağazasından indirebileceğiniz uygulamalarla kullanıcıya göre kişiselleştirilebilir.

    SAMSUNG Galaxy Tab A 2019

    SAMSUNG Galaxy Tab A 2019 10.1″ 32GB 2GB Tablet

    Öğrenciler için tercih edilebilecek ikinci tablet bilgisayar ise Samsung’un Galaxy Tab A 2019 modeli. 10.1 inç geniş ekrana sahip olan ve bu ekranda 1920×1200 yüksek çözünürlüklü görüntü veren bu ürün, altın, gümüş veya siyah renk seçenekleriyle temin edilebiliyor. Çocuklar için Kids Home uygulamasıyla kişiselleştirilebilen  Samsung Galaxy Tab A 2019, bu yönüyle çocukların güvenliği için büyük kolaylık sağlıyor. Ürün, ihtiyaç duyulduğunda depolama alanını artırmak için Micro SD kart desteği de sunuyor.

    HUAWEI Mediapad T3

    HUAWEI Mediapad T3 10″ 16GB 2GB IPS Tablet

    Bu kategoride öğrenciler için üçüncü önerim ise HUAWEI tarafından üretilen Mediapad T3 model tablet bilgisayar olacak. 16 GB depolama alanı, 2 GB da belleğe sahip olan bu ürün, 9.6 inç (yaklaşık 10 inç) ekranıyla parlak renkler elde etmenizi sağlıyor. Mediapad T3 tabletin ekran çözünürlüğü ise 1280×800 piksel. Üründe yer alan özelleştirilebilir kullanıcı modları, çocuklarınızın güvenliği için size gerekli teknolojik altyapıyı sunuyor. Bu sayede çocuklarınızın tablet bilgisayardaki faaliyetlerinin kontrolü sizde oluyor.

    CASPER Via L10

    CASPER Via L10 10″ 16GB 2GB IPS Tablet

    Tavsiye edeceğim son ürün ise CASPER firmasının Via L10 modeli. 16 GB depolama alanı, 2 GB da belleğe sahip olan bu tablet, 10 inç ekranıyla yüksek kalitede (1280×800 piksel) görüntü elde etmenizi sağlıyor. Ürünün kapasitif ekranı 144 PPI piksel yoğunluğuna ve IPS LCD ekran teknolojisine sahip. Bu da gayet tatmin edici görüntüler elde etmenizi sağlaması anlamına geliyor. Çocuklarınız için tercih edebileceğiniz CASPER Via L 10 tablet, kutusundan ‘bluetooth’ klavye ile birlikte çıkıyor.

    TCL 10 TABMAX tablet bilgisayar incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size öğrenciler için tablet bilgisayar seçenekleri önermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm tablet bilgisayar modellerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN