Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımNubia Red Magic 5G rekor kırdı!

    Nubia Red Magic 5G rekor kırdı!

    Resmi paylaşıma göre Nubia Red Magic 5G, performansı ile Antutu rekoru kırmayı başardı…

    Akıllı telefon pazarında öne çıkan markaların yanı sıra birçok farklı üretici de yeni modeller duyurmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Nubia Red Magic 5G, firma tarafından yapılan resmi paylaşıma göre Antutu testi rekoru kırmayı başardı. (Ultram) Snapdragon 865 işlemcisi ile birlikte akıllı telefonların performansı artarak sağlam bir yarış yaşanırken; bu yarışın bugünkü galibinin Red Magic 5G olacağı anlaşılıyor.

    Oyun telefonu olarak lanse edilen Red Magic 5G, Antutu testinden 637.724 ouan almayı başardı. Tüm akıllı telefonların performanslarına göre puan veren popüler testte söz konusu verinin, şu ana kadar alınan en yüksek sonuca işaret ettiği kaydedildi. Bu sonuç, cihaza yönelik beklentiyi arttırırken akıllı telefondan oyun oynamayı sevenleri heyecanlandırmayı da başardı.

    Aktif fan faktörü

    Red Magic 5G özellikleri ile oldukça çarpıcı. Antutu rekoru kırmayı başaran cihaz bu performansı bünyesinden bulunan aktif fan soğutması sayesinde ulaşıyor. Cihaz, performans tarafında Snapdragon 865 ile gelirlen, 8 GB ya da 16 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ile geliyor.

    Dünyanın ilk 144 Hz 2K ekrana sahip olan oyun telefonu 5G desteğini ise Snapdragon X55 ile kazanıyor. Kamera tarafında ise cihazın arkasında üçlü kamera kurulumu yer alıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN