Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımNokia oyun odaklı bir telefon üzerinde çalışıyor

    Nokia oyun odaklı bir telefon üzerinde çalışıyor

    Nokia’nın oyun odaklı bir akıllı telefon geliştirdiği resmi olarak duyuruldu. İşte detaylar…

    Oyun odaklı telefonlar şu sıralar bir hayli popüler. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında başlayan ilk model duyurularının ardından günümüzde Razer, Asus, Xiaomi, Huawei ve ZTE’nin bu yönde cihazlar sunduğu görülüyor.

    Oyun odaklı akıllı telefonlarda RAM miktarı, pil kapasitesi ve ekran gibi yapı taşlarında sınırların ileriye doğru çekildiği, performans eşliğinde yüksek seviyelerde bir oyun keyfi vaat edildiği biliniyor. Son bilgiler ise bu yavaş yavaş kendini hissettiren trende Nokia’nın da göz kırpttığı yönünde.

    Bilginin kaynağı bir kez daha sosyal medya…

    Şirketin Hindistan bölümü, tüm sosyal medya kanallarında oyun için özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefonla ilgili kısa video yayınladı. Örneğin, ‘Bu telefon için bizi izlemeye devam edin’ şeklinde bir cümle eşliğinde paylaşılan tweet’te #GameOn hashtag’i kullanıldı. @NokiamobileIN üzerinden gerçekleştirilen ve daha sonra silindiği anlaşılan paylaşım heyecan yarattı.

    10 saniyelik klipte bazı oyunlardan sahneler, ışıklı bir akıllı telefonun ana hatları eşliğinde gösterildi.

    Bu noktada beklentiler Nokia’nın oyun özelliklerine sahip ‘özel bir akıllı telefon’ duyurusu gerçekleştireceği yönünde. Buna karşın ilgili cihaz modelinin mevcut modellerden birinin revize edilmiş tasarım ve donanım eşliğinde sunulması şeklinde bir olasılık da gündemde. En nihayetinde ise Nokia’nın gizemli oyun telefonu için bir müddet daha beklemek gerekecek gibi.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN