Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelNokia 3650 4G için geliştirilen çok etkileyici konsept

    Nokia 3650 4G için geliştirilen çok etkileyici konsept

    Nokia 3650 4G modeli için çok etkileyici bir konsept tasarımları paylaşıldı. Nokia akıllı telefon pazarına giriş yapmış ancak yıllar önce tuşlu telefonlarıyla piyasaya vurduğu damgayı vuramamıştı. Bunun akabinde tuşlu telefonlarla telefon pazarına yeni modeller kazandırmaya devam eden Nokia için yeni bir konsept tasarımı hazırlandı.

    Tuşlu telefonlara yepyeni bir soluk getirecek Nokia 3650 4G konsepti

    Nokia 3310 gibi sevilen eski model telefonlarını yenileyip tekrar piyasaya sürmüştü. Bunun yanı sıra Rusya merkezli bir haber sitesinde söylenene göre 3650 modeli de tekrar piyasaya sürülecek. Bu noktada LetsGoDigital tarafından bir konsept hazırlandı.

    Orijinal tasarıma bağlı kalınarak günümüz tasarım trendlerine uygun hale getirilen telefon oldukça iyi görünüyor. Kalın ve plastik gövde yerine çok daha ince ve daha şık görünecek şekilde tasarlanan telefon bu haliyle piyasaya sürülse oldukça dikkat çekecek gibi duruyor.

    Nokia 3650 4G

    Tasarımına ek olarak elbette özellikler tarafında da önemli geliştirmeler sunulacak. Telefonun KaiOS üzerine kurulu olduğu, daha büyük ekran ve daha iyi bir kameraya sahip olacağı söyleniyor. 3650’nin ilk versiyonunda karşımıza 176×208 piksel çözünürlük, 2.1 inçlik TFT ekran çıkıyordu.

    Telefonun arkada bir adet 0.3 Megapiksellik bir kamerası yer alıyordu. Bluetooth 1.1 desteği sağlanan telefonda çıkartılabilir 850 mAh batarya yer alıyordu. Güncellenecek telefonun yeni sürümünde ise elbette günümüzün şartlarına uygun olarak 4G desteği sunulacak. Tuşlu ve ince tasarımlı olarak tekrar karşımıza çıkacak bu klasik telefon dikkat çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN