Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiNokia 10 PureView hakkında yeni detaylar geldi!

    Nokia 10 PureView hakkında yeni detaylar geldi!

    Yıllar önce en büyük telefon markalarından biri olan Nokia, yeni akıllı telefonu için çalışmalara devam ediyor. Eski yanlışlarını tekrarlamak isteyen firma, Nokia 10 PureView ile bir başarı yakalamak istiyor. Bu noktada yeni model hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı!

    Nokia 10 PureView çıkış tarihi ve özellikleri ile ilgili yeni sızıntı

    Nokia 9 PureView modeli şirketin yeniden akıllı telefon piyasasında söz sahibi olabilmek için attığı en önemli adımlardan biriydi. Beraberinde gelen benzersiz kamera özellikleri sayesinde birçok kişinin dikkatini çeken model, optik görüntü sabitleyiciye sahip olmaması nedeniyle eleştirilmişti.

    Bazı kaynaklar yeni modelin Nokia 9.2 veya 9.3 olarak adlandırılacağını söylese de teknik özelliklerin büyük oranda değişecek olması Nokia 10 olma ihtimalini artırıyor. Sızdırılan bilgilere göre yeni model 2021 yılının ikinci çeyreğindetanıtılacak.

    Nokia 10 PureView modelinin diğer amiral gemileriyle rekabet edebilmek için gücünü Snapdragon 875 işlemciden alacağı söylentiler arasında yer alıyor. Nokia 9 PureView modelinin en büyük sorunlarından biri diğer amiral gemisi modeller ile teknik özellik anlamında yeterince rekabet edememesiydi.

    Paslanmaz çelik kasa ve safir ekran ile geleceği söylenen yeni model, yeni bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkacak. Ayrıca telefoto ve ultra geniş açılı lensyeni cihazdan beklenen özellikler arasında yer alıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN