Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürNetflix'ten çocuklar için orijinal içerikler

    Netflix’ten çocuklar için orijinal içerikler

    Yetişkinlerin keyifle izlediği iddialı yapımlar sunan Netflix, çocuklar için de özgün içerikler sunuyor. Netflix Çocuk, sadece çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici içeriklerin yer aldığı, güvenli bir alan. Çocuklarının uygunsuz içerikleri görmesini tamamen önlemek isteyen endişeli ebeveynler için oldukça faydalı bir çözüm.

    Farklı yaş gruplarına özel içerikler
    Netflix Çocuk, farklı yaş gruplarına yönelik hem eğlenceli hem eğitici yapımları güvenli bir şekilde sunuyor. Bu profilde çocuklarının uygunsuz bir içerikle karşılaşmasını tamamen engellemek isteyen ebeveynler için ise PIN ebeveyn koruması özelliği bulunuyor. Belirleyeceğiniz bu PIN ile çocuğunuzun yetişkin içeriğe ulaşmasını engelliyor, yaşına uygun içerikleri izlemesini sağlıyorsunuz. Netflix ebeveyn denenimi sayesinde PIN ile korunan içerikler çocuk profilinde karşılarına çıkmıyor, her izlenecek içerikte belirlenen PIN  kodunun girilmesi gerekiyor.

    Kasım ayında çocukların izleyebileceği orijinal içerikler

    She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra ve Güç Prensesleri)
    Yayın tarihi: 16/11/2018

    1980’lerin ünlü dizisinin yeniden yapımında, sihirli bir kılıç sayesinde savaşçı She-Ra’ya dönüşen öksüz bir kız, kötülüğe karşı savaşmak için asileri bir araya getirir. She-Ra ve Güç Prensesleri, kendisini efsanevi savaşçı prenses She-Ra’ya dönüştüren sihirli bir kılıç bulmasının ardından kötü amaçlar güden Hord’daki eski hayatını geride bırakan Adora (Carrero) adlı öksüz bir kızın hikâyesini anlatıyor. Adora, kötülüğe karşı verilen nihai savaşta bir grup sihirli prensesi bir araya getirirken aradığı aileyi Ayaklanma’da buluyor. Eisner ödüllü yazar ve yapımcı Noelle Stevenson (Lumberjanes, Nimona) ve baş yapımcı Chuck Austen (Dawn of the Croods, Steven Universe), 1980’lerin simge hâline gelmiş kız kahramanının modern bir uyarlamasını yeni nesil genç hayranların beğenisine sunuyor.

    Brainchild (Parlak Buluşlar)
    Yayın tarihi: 2/11/2018
    Patojenler ve duygulardan sosyal medya ve çok daha fazlasına kadar bilimle ilgili pek çok konu, kendinizden bir şeyler bulacağını biçimde açıklanıyor.

    Beat Bugs: 3.Sezon
    Yayın tarihi: 9/11/2018

    Eğlence ve macera dolu yeni sezonda, müzik Beat Bug’ları coşturuyor ve onlara sorunların çözümünü gösteriyor.

    Treehouse Detectives: 2.Sezon (Ağaç Ev Dedektifleri)
    Yayın tarihi: 9/11/2018

    Dedektif kardeşler Toby ve Teri, iş başı yaparak diğerlerine yardım ediyor, cesaret gösteriyor ve çevrelerindeki dünya hakkında önemli sorular soruyor.

    Ponysitters Club: 2.Sezon
    Yayın tarihi: 11/16/2018

    Skye ve Rescue Ranch çetesi, aksiyon dolu maceralar, inanılmaz dostluklar ve sevimli hayvanlar için bir kez daha geri dönüyor.


    Prince of Peoria
    Yayın tarihi: 16/11/2018

    13 yaşındaki tasasız bir prens, öğrenci değişim programıyla geldiği ABD’de gerçek kimliğini gizler ve fazlasıyla başarılı zor biriyle beklenmedik bir arkadaşlık kurar.

    Motown Magic
    Yayın tarihi: 20/11/2018

    Motown şehrinde yaşayan genç Ben, sokak sanatını canlandırabildiğini keşfeder. Smokey Robinson, bu animasyon dizide baş müzik yapımcısı olarak görev yapıyor.

    Spy Kids: Mission Critical: 2. Sezon
    Yayın tarihi: 30/11/2018

    Sonunda gerçek bir takım gibi hisseden Spy Kids, Altın Beyin’i yok etmek için yola çıktıkça en zorlu sınavlarla yüzleşirler.

    Kulipari: Dream Walker
    Yayın tarihi: 20/11/18

    Artık Mavi Gökyüzü Kralı olan Darel, bir Rüya Gezgini’ni kurtarma görevine liderlik etmek zorunda kalınca köyün koruması Kulipari gençlerine kalır.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN