Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMutfaktaki robotunuz

    Mutfaktaki robotunuz

    Biz kadınlar mutfakta yemek hazırlamaktan oldukça keyif alıyoruz. Birbirinden lezzetli tatlılar da marifetlerimizin bir parçası. Peki, bu tatlıları hazırlamanızı kolaylaştıracak bir mutfak robotu ister miydiniz? İşte sizleri rahatlatacak mutfaktaki robotunuz…

    mutfaktaki robotunuz

    Mutfaktaki robotunuz

    Canınız tatlı mı çekiyor? Ya da akşama misafirleriniz çaya mı gelecek? Çayın yanına tatlı iyi gider mi diyorsunuz? Biz kadınlar mutfakta olmaktan fazlasıyla mutluluk duyuyoruz. Hele ki yaptığımız lezzetleri başkalarına tattırmak ayrı bir keyif veriyor. Mutfakta tatlı yapmaya karar verdiğinizde sizlere yardımcı olacak bir mutfak robotuna sahip olursanız işlerinizi daha da hafifletebilirsiniz. Mesela sizin yerinizde mutfak robotunuz kullanacağınız malzemeleri karıştırabilir, dilimleyebilir ya da rendeleyebilir. Malzemelerin hepsinin iyice karışması için çatal kullanmaktan vazgeçin. Mutfak robotunuz sizi bu zahmetten kurtarır ve çırpma işlemini sizin için gerçekleştirebilir. Elinizin lezzetine lezzet katacak tatlıları ikram etmek için hazırlık aşamasında kullanabileceğiniz birkaç mutfak robotu modelini sizler için seçtik. Şimdiden ellerinize sağlık!

    Fırına giren cam hazne

    Mutfaktaki robotunuz size en sevdiğiniz tatlıları yaparken yardımcı olacak. Bunun için size önerebileceğimiz ürünlerden biri de Fakir’in blender seti. Kısa sürede zahmetsizce doğrama, rendeleme ve çırpma gibi tüm işleri yapabilen bu ürün, birbirinden lezzetli tatlıları yaparken mutfaktaki en iyi yardımcınız olacak. Tek tuşla kolayca tatlı yapımında kullanacağınız malzemeleri parçalayabilir ve sağlıklı besinlerle enfes tatlar sunabilirsiniz. Ergonomik dizaynı ile rahatça kavranan blender, birbirine uyumlu parçaları, 1700 W motor gücü kapasitesi ve 2 farklı devir hızı ile mükemmel sonuçlar veriyor. 1.5 kilogram kapasiteye sahip cam haznesini gerektiğinde fırına da koyabilirsiniz. Kaymayı önleyerek kullanım kolaylığı sağlayan altlık da çalışma halindeyken blenderin sağa sola kaymasına engel oluyor.

    FAKIR SMS 410 1700 W Rendeli Blender Seti ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    İkili mikser aksesuarı

    Mutfakta sizlere yardımcı olabilecek bir diğer ürün de Philips’in Viva Collection serisindeki el blenderı. Philips el blenderi 700 watt güç, turbo ayarı, mikser ve mutfak robotu aksesuarlarını bir arada sunarak enfes lezzetler hazırlamanıza yardımcı oluyor. Philips el blenderinin 1.5 litrelik mutfak robotu aksesuarı ile pek çok malzemeyi doğrayabilir, dilimleyebilir ve öğütebilirsiniz. İkili mikser aksesuarı sayesinde krema, yumurta akı, mayonez ve daha fazlasını çırpabilirsiniz.Turbo işlevi sayesinde en sert malzemeleri bile kesebilirsiniz. Ergonomik yumuşak tutma sapının, el blenderinin kullanımı sırasında kolay tutuşa ve hareket ettirmeye olanak sağlayan güvenli bir kavrama sunmak üzere tasarlanması da ürünü öne çıkaran başlıca özellikler arasında.

    PHILIPS Viva Collection HR1337/00 700 W El Blenderi ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Malzemelerinizi kolayca karıştırabilirsiniz

    Mutfaktaki robotunuz sizlerin en iyi dostu olacak dedik ve sizlere son olarak Tefal’in Activflow all in one ürününü önermek istiyoruz. 1000 watt gücündeki ürün, 1.5 litre kapasiteli geniş bir hazneye sahip. Bıçağın iç tarafındaki kavisli bıçakları mükemmel biçimde topakları yakalarken, bıçağın dış tarafındaki düz bıçakları üstün karıştırma işlevi yapıyor. Böylece tatlı malzemelerinizin kolayca karışımını sağlayabilirsiniz.

    Paslanmaz çelik çift mikser ucu sayesinde yumurta çırpabilir, mayonez ve kek hamuru hazırlamada başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Dilimleme ve doğrama için 2 farklı diskin bulunduğu üründe, farklı işlevleri olan bu disklerle dilerseniz kullanacağınız malzemeleri rendeleyebilir veya dilimleyebilirsiniz.

    TEFAL Activflow All In One Cam El Blenderi ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN