Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiMutfak Robotları ile Serinleten Tarifler

    Mutfak Robotları ile Serinleten Tarifler

    Bol sıvı tüketerek ferahlamaya çalıştığımız şu günlerde, “Mutfak Robotları ile Serinleten Tarifler” sıcaklarla baş etmenizi kolaylaştıracak.

    Her şeyin başı sağlık. Sıcak havalara karşı içten dışa önlem almamızın en önemli sebebi sağlığımız. Yükselen nem oranı ile birlikte başta çocuklar ve yaşlılar olmak üzere; alerji, kalp, astım, diyabet gibi kronik rahatsızlığı olanlar da bu durumdan olumsuz etkileniyor. Aşırı nemli hava su ve tuz kaybı olumsuzlukları getirirken, cildimizi besleyen damarları da genişleterek organlarımızın daha fazla çalışmasına sebep oluyor. Artan ısı ve yoğun nemli havaya karşı içten dışa serinlemek isterseniz taze sebze ve meyvelerden oluşan lezzetli içecekler hazırlayabilirsiniz.

    Neme ve ona bağlı hastalıklara karşı vitamin kalkanı oluşturmak isteyenler için derlediğim Mutfak Robotları ile Serinleten Tarifler aşağıda.

     

     

    Mutfak Robotları ile Serinleten Tarifler 

    Tarifleri yapmak için tüm malzemeleri mutfak robotunuzu atarak 10 saniye süresince robotunuzu çalıştırmanız yeterlidir. Tarif reçetelerini ortalama 4 kişi için kullanabilirsiniz.

     

    Enerji Deposu Smoothie

    Malzemeler; 2 elma, 1 adet muz, 2 bardak soğuk süt, 1 bardak soğuk su, 2 çay kaşığı tarçın, 2 kaşık yulaf.

    Şeftalili Serinleten Çay

    Malzemeler; 6 bardak demlenmiş ve soğutulmuş çay, 2 adet şeftali, 4-5 damla limon suyu, 3 dal nane yaprağı, 2 yemek kaşığı bal, 7-8 küp buz.

    Sağlıklı ve Doyurucu Smoothie

    Malzemeler; 3 bardak süt, 1 bardak yoğurt, 2 şeftali, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 tatlı kaşığı cihia tohumu, 2 çay kaşığı bal, 7-8 küp buz.

    Karpuzlu Ferah Smoothie

    3 bardak doğranmış karpuz, 1 bardak kiraz veya çilek, yarım limon suyu, 2-3 dal nane yaprağı, dilediğiniz kadar küp buz.

    Antioksidan Deposu Ananaslı Smoothie

    1 adet ananas, 1 bardak yoğurt, 2 bardak süt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, dilediğiniz kadar küp buz.

    Detoks Smoothie

    2 adet soyulmuş salatalık, 2 bardak süt, 1 adet avokado, 1 bardak ıspanak, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 yemek kaşığı bal, dilediğiniz kadar küp buz.

    Kavunlu Naneli Smoothie

    3 bardak dilimlenmiş kavun, 2 bardak süt, 3 damla limon suyu, 4 dal nane yaprağı, 7-8 küp buz.

    Güneşe Karşı Koruyan Smoothie

    3 bardak doğranmış domates, 1 çay kaşığı pul biber, 2 adet soyulmuş salatalık, yarım limon suyu, 4 dal nane yaprağı, dilediğiniz kadar küp buz.

    Vişneli Üzümlü Kıpkırmızı Smoothie

    1 bardak vişne, 3 bardak kırmızı üzüm, yarım limon suyu, 4 dal nane yaprağı, dilediğiniz kadar küp buz.

    Ekşi Tatlı Smoothie

    2 bardak dondurulmuş ahududu, 1 limon, yarım ananas, 1 bardak süt, dilediğiniz kadar küp buz.

     

    Mutfağınıza alacağınız, çok da yer kaplamayan bir mutfak robotu ile kendinize birbirinden lezzetli bu içecekleri hazırlayabilir ve yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarının üstesinden gelebilirsiniz.

     

    TEFAL Activflow Pro Extreme 

    Doğru seçilmiş bir mutfak robotu tüm yıl boyunca elinizden düşmez. Hem önerdiğim tarifleri hem de daha fazlasını yapabilmek için Actiflow Pro Extreme Blend’N Go Cam Blender Seti’nden destek alabilirsiniz.

    4 bıçaklı Activflow teknolojisi kullanan blender, 1500 Watt gücü ile kısa sürede lezzetli tarifler hazırlamanızı mümkün kılıyor. 1.5 L kapasiteli haznesi ile aile boyu lezzetler hazırlayabileceğiniz blender, dilimleme ve doğrama içi kullanabileceğiniz iki farklı disk ile birlikte geliyor. Sıçrama önleyici metal ayak tasarımı temiz bir ortamda hazırlık yapmanıza olanak sağlıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları sayesinde zahmetsizce yiyeceklerinizi hazırlayabileceğiniz blender setinde cam malzeme kullanılması ürüne ayrıca değer katıyor.

    Tüm Tefal el blenderları ile uyumlu olan hem ölçü kabı hem de taşınabilir hazne olarak kullanılabileceğiniz Blend’n Go Şişe ile birlikte satışa sunuluyor. Daha ne olsun 🙂

     

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar.

    İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2020 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri derlediğim yazıma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN