Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMotorola'dan dört arka kameralı telefon müjdesi!

    Motorola’dan dört arka kameralı telefon müjdesi!

    2014 yılından bu yana Lenovo çatısı altında faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Motorola akıllı telefon pazarında rakiplerine kıyasla rekabete dahil olamasa da, yeni telefonları kullanıcılar ile buluşturmaya devam ediyor. Son günlerde adından sıkça söz ettiğimiz One Vision’un ardından dört arka kameralı bir cihaz ortaya çıktı.

    Dört arka kameralı Motorola modeli ortaya çıktı!

    Dört arka kameralı cihaz diyoruz, zira Motorola’nın bu modelini henüz nasıl adlandırdığını bilmiyoruz.Şirketin önceki modellerine kıyasla biraz daha küçük çerçevelerine sahip olan telefonun, damla çentikli ekranının 6.2 inç büyüklüğünde olduğu belirtiliyor. Bunun yanı sıra USB-C portu ve 3.5 mm kulaklık girişi olduğu görülüyor.

    Parlak metalden oluşan arka kapakta kamera çıkıntısı bulunuyor. Arka kapağın üst tarafına doğru ortalanan bu çıkıntı içerisinde dört arka kamera ve Motorola’nın gelenekselleşen logosu yer alıyor. Çift LED flaş ise bu çıkıntının dışında hemen yan tarafa yerleştirilmiş durumda.

    Motorola’nın bu modeli yeni sızdırıldığı için ne zaman piyasaya sürüleceği, ne kadara mal olacağı ve teknik özellikleri şu anda bilinmezliğini koruyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN