Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelŞimdiye kadar MIUI 11 güncellemesi alan Xiaomi modelleri açıklandı

    Şimdiye kadar MIUI 11 güncellemesi alan Xiaomi modelleri açıklandı

    Xiaomi modelleri yenilenmeye başladı. MIUI 11 güncellemesi eşliğinde hem Android 10’a hem de odaklanma moduna kavuşan Xiaomi Mi 9 SE, kullanıcılarını sevindirdi. Bu modelin dışında 13 Xiaomi modeli daha bu güncellemeyi aldı. Yeni yazılım hakkında bilinen detaylar neler?

    MIUI 11 güncellemesi

    MIUI 11 güncellemesi hangi Xiaomi modelleri için geldi?

    Ana vatanı Çin’de yayılmaya başlayan güncellemenin boyutu yaklaşık 2.4 GB olarak açıklandı. MIUI V11.0.2.0QFACNXM adındaki yazılım, Xiaomi modellerinin aldığı en büyük MIUI 11 güncellemelerinden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Zira aynı güncelleme diğer cihazların çoğunda 1 GB’tan az yer kaplıyor.

    MIUI 11, platformlar arasında gerçekleştirilen yüksek hızlı dosya aktarımını destekliyor. Bu sayede fotoğrafları, dosyaları ve uygulamaları aktarmak daha hızlı ve daha kolay bir hale geldi. Buna ek olarak yeni güncellemenin sağladığı bir başka fırsat ise tam ekran video çekimi.

     

    MIUI 11

    MIUI 11 güncellemesi, 300’den fazla televizyon yayınını, belgeyi, videoyu, oyunu ve uygulamayı destekliyor. Son olarak, şimdiye kadar bu güncellemeyi alan Xiaomi model telefonların listesi belli oldu. Peki hangi modeller bu listede?

    — Xiaomi Mi 9
    — Mi MIX 3
    — MIX 2S
    — Mi 8
    — Mi 8 Lite
    — Xiaomi Mi 8 Exploration Edition
    — Xiaomi Mi 8 on-screen fingerprint edition
    — Mi 8SE
    — Mi Max 3
    — Redmi K20
    — Redmi K20 Pro
    Redmi 7
    — Redmi Note 7 Pro

    Gelişmiş dokunmatik ekranı  ile kullanıcıları mutlu eden Xiaomi Mi 9, gereksiz görsel sembollerden de arındırıldı. Birçok Çince karakteri optimize eden MIUI 11, Xiaomi Mi 9 modeli ile gayet uyumlu bir şekilde çalışacak. Sizin telefonunuz hangisi?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN