Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonMG’den 800 km menzilli elektrikli roadster konsepti

    MG’den 800 km menzilli elektrikli roadster konsepti

    İngiliz otomobil markası MG, Cyberster adını verdiği yeni konsept otomobilini tanıttı. Sofistike model, iki kapılı, iki koltuklu, %100 elektrikli bir spor otomobil olarak dikkat çekiyor.

    2024 yılında kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan efsanevi İngiliz markası MG, güçlü tarihiyle bugün çizdiği yenilikçi ve yüksek teknolojili yaklaşım arasında bağ kuran Cyberster isimli yepyeni konsept otomobilini tanıttı. 2021 Şanghay Otomobil Fuarı’nda resmen görücüye çıkan MG Cyberster konsepti, sadece markanın sportif yönünü değil; aynı zamanda heyecan dolu bir gelecek vadeden yaklaşımını da gözler önüne seriyor.

    Ön bölümde çalıştırıldığında açılan interaktif  “Magic Eye” farlar ve ince tasarımlı ızgara dikkat çekiyor. Elektrikli otomobil çağının estetik anlayışına uygun olarak MG Cyberster’ın ön ızgarası aerodinamik performansı iyileştiren, arkaya doğru uzanan kesintisiz bir çizgi oluşturacak şekilde tasarlanmış. Otomobilin yanlarındaki LED ışıklı ‘lazer kemerler’ ve MG’nin İngiliz mirasını yansıtan  LED stop lambaları, dijital bir görsel şölen oluşturuyorlar. MG Cyberster, sahip olduğu yüksek teknolojiyi yansıtan detaylarla dolu, etkileyici bir iç mekana sahip. “Dijital fiber” iç tasarım teması, sürücü odaklı bir tasarımı benimsiyor ve kokpiti ortadan ikiye bölüyor. Tamamıyla dokunmatik büyük boyutlu LED gösterge paneli ile ikinci bir merkezi ekran sürüş keyfine katkı sağlıyor.

    Modülsüz batarya

    MG Cyberster, mekanik performans ile akıllı teknolojiyi birleştiren bir yaklaşımla tasarlanmış. Konsept spor otomobil, batarya teknolojisinde günümüzün en dikkat çeken gelişme alanlarından biri olan “modülsüz batarya teknolojisinin (CTP)” ileri bir versiyonu ile akıllı, %100 elektrikli bir mimariye sahip. MG Cyberster, sahip olduğu bu teknolojik üstünlükler sayesinde kullanıcılarına 800 kilometrelik etkileyici bir menzil ve 3 saniyenin altında 0-100 km/s hızlanması sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN